2777
2789

این دوست عزیز ال اس دی و ماشروم اینا مصرف میکنه که به شدت توهم زان

کلا کسایی که اینا رو مصرف میکنن و گل میکشن از این عکسا دوس دارن 

مخصوصا به خاطر اون استیکرایی که گذاشته میگم

و صبوری مرا کوه تحسین میکرد...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴نفر تو عکس نیست که هست؟ من موندم ببینم اینا دوتاش پسره یا یکی دختر یکی پسر واقعا یعنی چی

حالا نزن منو..منم یا میخواستم بنویسم با افتاده...چماق میخوای؟؟؟

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....
این دوست عزیز ال اس دی و ماشروم اینا مصرف میکنه که به شدت توهم زان کلا کسایی که اینا رو مصرف میکنن ...

راست میگی 

ال اس دی و ماشروم چیه؟

یعنی موادیه؟

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
این دوست عزیز ال اس دی و ماشروم اینا مصرف میکنه که به شدت توهم زان کلا کسایی که اینا رو مصرف میکنن ...

ماشاالله

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          

شاید اون لحظه دلش بغل میخواسته از حضرت یارش😂😂😂😂😂😉😂شما بد برداشت نکنین لدفن🙋

سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه می‌خواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂

برداشتم اینه که خودشم متوجه نشده اینا دو تا پسرن وگرنه نمیذاشته خودشو انقدر تابلو ضایع کنه 

حالا چند تا از دوستاش که بهش تیکه بندازن ورش میداره

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
راست میگی  ال اس دی و ماشروم چیه؟ یعنی موادیه؟

اره موادن و خیلی خیلی توهم زا 

من تو دانشگاه خیلیا رو دیده بودم مصرف میکنن و همشون به جور عکسا علاقه داشتن همیشه میذاشتن اینستا 

و صبوری مرا کوه تحسین میکرد...!