2777
2789
عنوان

کیا به تعبیر خواب واردن؟

76 بازدید | 12 پست

پدربزرگم چند ساله فوت کرده، آدم بسیااار مومن و اهل کراماتی بود، انقدر شخصیت دوست داشتنی ای بود که دور و نزدیک همه برای مشورت و پادرمیونی و آشتی کنون و خیلی کارای دیگه پیشش می رفتن، شبا همه اش در حال نماز شب خوندن و ... و هیچ وقت هیچ کس اخمشو ندید، 

حالا من خوابشو دیدم که سرشو انداخته بود پایین و دوس نداشت منو ببینه، اخماشم تو هم بود، بهش گفتم آقاجون برام دعا کن گفت نمی کنم، خودت نماز بخون برا خودت دعا کن

به نظرتون یعنی از اون دنیا خواسته به من بگه نماز بخون، یا منظورش این بوده که از من خوشش نمیاد که برام دعا کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازت ناراحته شدیدا

یا شاید داره هشدار میده بهت

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...

عزیزم ان شا الله خیره

به هر نظری اعتماد نکن و نگران نشو

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

گلم یه پیام پر از خیر برات داشته

گفته نماز بخون

خیییلییییی خیره 

توهم سعی کن نمازت رو بخونی

این بزرگترین کمکی بوده که پدر بزرگت میتونسته بهت بکنه

اینکه با ایمان قلبی واقعی نماز خون بشی

عزیزم اینکه دیگه کاملا واضحه ازت ناراحته و ازت خواسته نماز بخونی برای رحمت و شفاعت الهی

من واقعا اهل اینکه دنبال تعبیر خواب و اینا باشم نیستم، ولی از اینکه پدربزرگی که هیچ وقت اخم نکرد اینطوری تو خواب اخم بکنه تعجب میکنم، میتونست با روی خوش بگه نماز بخون، یعنی من خیلی آدم مزخرفی ام که اخم کرده و نگاهم نکرده؟

من واقعا اهل اینکه دنبال تعبیر خواب و اینا باشم نیستم، ولی از اینکه پدربزرگی که هیچ وقت اخم نکرد این ...

نه اینطوری نیست که فکر میکنی

نمازتو شروع کن دوباره خوابش رو خواهی دید

من واقعا اهل اینکه دنبال تعبیر خواب و اینا باشم نیستم، ولی از اینکه پدربزرگی که هیچ وقت اخم نکرد این ...

نه عزیزم اخم و تخم و ناراحتی مرده در خواب یعنی ازت ناراحته،اون تو فیلماست که با لبخند دستت رو میگیرن میبرن بهشت راهنماییت میکنن😄