2777
2789
عنوان

منافذ باز پوست

650 بازدید | 19 پست

سلام خسته نباشین کسی درمانی برای منافذ از پوشت بلده که جواب گرفته باشه ؟ کسی میکرو نیدلینگ کرده ؟ عوارض داره؟

فقط تنها امیدم به زندگیم بچمه  . خدایا خودت مراقبش باش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا اگه راهی برای منافذ باز پوست دارید اینجا بگید مشکل منم هست،ممنون

نه عزیزم چیزی نمیدونم 😘

جز ماسک خاک رس شنیدم ک واسه  بستن منافذ خوبه

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤

مرمر ی آفرین چه فعال خوب و خیلی خوشحال شدم که شما هم محصول هربکس می گیری منم لوسیون و کرم شو استفاده کردم خیلی خوب خدا شکر ولی الان دیگه دارم فقط از محصولاتش کم کم می گیرم شامپو بدنش هم فوق العادست ضد عرق بوی اوکالپتوس میده و خنک می کنه برای این فصل که گرم بود خیلی شامپوی خوبیه شامپو تثبیت کننده عصاره انار داره اونم خیلی خوب بود ماسک روشن کننده هم گرفتم خیلی راضیم

لطفا اگه راهی برای منافذ باز پوست دارید اینجا بگید مشکل منم هست،ممنون

سپیدار خانم جان دوستمون نوشته که لوسیون شستشوی صورت هربکس با کرم ترمیم کننده اش خیلی خوب منم هم تایید می کنم برو بگیر من هم هر دو مصرف کردم هم لوسیون و هم کرم شو شامپو بدن و شامپو تثبیت کننده رنگ مو و ماسک روشن کننده ش هم گرفتم اونها هم خیلی خوبند خیلی محصول داره و واقعا با کیفیته