2777
2789
عنوان

عوارض واکسن ادامه داره😥😥😥😥

389 بازدید | 30 پست

۱۰ روز پیش واکسن یکسالگیه پسرمو زدیم

درست از همون روز یبوست شد و اشتها صفر

دوروز پیش بردمش دکتر ،دکتر گفت به خاطر دراومدن دندون آسیاب بی اشتها شده و واسه شکمش ملین و شیاف داد

ولی پسرم قبل از این ۸ تا دندون دراورده تا حالا اینقدر بی اشتها نشده بود که حتی شیرم با زور میخوره

حالا امشب بردمش حموم دیدم تنش دونه زده،تو بهداشتم موقع واکسن زدن گفتن ممکنه دونه بزنه ولی چیزی نیست خودش خوب میشه

ولی پسرم خیییلی کلافه س،حالا اینو چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😣😣😣😣😣😣

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

واکسن یسالگی ک اصلادردنداره وتبم باونصورت نداره 

فقط ممکنه توبعضیاعوارض نشون بده دقیقابعد۱۰روزیهفته 

دخترمن هرواکسنیوک میزنه بهفته بی اشنهاس 

نگران نباش کموم خوب میشه 

وخدایی که بشدت کافیست

هر دفه واکسن میزد اذیت میشد؟

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسر من بعد واکسن یه سالگی، بعد یه هفته سه روز تب کرد. البته بیشتر شبها.

بعدش دونه های قرمز زد. منم خیلی ترسیدم. بردمش دکتر گفت چیزی نیست. شربت هیدروکسی زین و یه پماد داد بعد یه روز خوب شد.

هر دفه واکسن میزد اذیت میشد؟

نه فقط سر ۴ ماهگی خیلی بیقرار بود

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

من دو هفته پیش زدم. هفت روز بعد یکم سرش گرم شد ولی فرداش یهو لاغر شد.خیلی تعجب کردم.

واکسن عجیبیه.

امروز نگاه کردم دیدم دندون کرسی دراورده

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اگه دونه ها زياد يا نزديك به هم هستن جوري كه پوستش قرمز به نظر مي رسه ببريد دكتر .يا همون بهداشت اطل ...

نه تک تکه  تو کل بدنش

این اصلا عوارض واکسن نیست

بخاطر دندون و اینکه شاید ویروس گرفته

دختر منم سر 8تا دندون جلویی زیاد بی تاب نشد اما برا آسیابی ها سرش محکم میکوبه زمین هروقت دردش شروع میشه و اینکه دختر من موقع دندون در آوردن یبوست شدید میگیره

واکسن یسالگی ک اصلادردنداره وتبم باونصورت نداره  فقط ممکنه توبعضیاعوارض نشون بده دقیقابعد۱۰روز ...

به خدا خسته شدم😣😣😣😣

این ده روز با سرنگ بهش سوپ و عصاره گوشت میدم

لپاش ریخت

نه تک تکه  تو کل بدنش

چيزي نيست پس.

من خودم خيلي حساسم و قبل از واكسن زدن بردم دخترمو دكترش كه مراقبت هاي واكسن يك سالگي روتوضيح بده.فقط همينو گفت ..تك تك مشكلي نيست .نگرانش نباشيد

ماييم كه بي هيچ سرانجام خوشيم 🦋
من دو هفته پیش زدم. هفت روز بعد یکم سرش گرم شد ولی فرداش یهو لاغر شد.خیلی تعجب کردم. واکسن عجیبیه. ...

اووووووف پسر من که کلا ریزه،الانم صورتش کلا نصف شده

صد رحمت به اون واکسن قبلیاااااا،این چی بود آخه

چيزي نيست پس. من خودم خيلي حساسم و قبل از واكسن زدن بردم دخترمو دكترش كه مراقبت هاي واكسن يك س ...

بی اشتهاییش پدرمو دراورده