سه روزه زایمان کردم از همون اول نوزادم رفت دستگاه الان زنگ زدم دکتر میگه مدفوع نکرده هنوز شیافم زدن براش ولی هنوز باز نشده توروخدا بگین چیکار کنم بهش شیرم ندادن میگن تا مدفوع نکنه شیر نمیدیم بهش گفت لازم باشه جراحی میکنیم کسی اطلاعاتی داره ب من بده خیلی داغونم برام دعا کنین
دور باشه از همه از کوچولوی شنا هم دور باشه خدایی نکرده گوش شیطون کر مقعد عمل میکنن
اولین امضا:برای مامان شدنم دعا کنید خدایا منو لایق نمیدونی که بهم بچه نمیدی ابان میشه ۵ ساله که انتظار میکشم دیگه خسته شدممم دومین امضا:خدایا هزارمرتبه شکر بخاطر کنجد کوچولوم خدایا دل همه منتظران و نی نی سایتای عزیز رو شاد کن خدایا خودت دامنشون سبز کن لطفا برای سلامتی نی نیم و همه منتظرا دوتا صلوات😍 سومین امضا:خدایا شکرت بخاطر اومدن دختر نازم درسته سختی کشیدم ولی بچم سالم اومد بغلم
چرا عزیزم ولی بعضیا دیر مدفوع میکنن برای مدفوع اصلا نترس چاره داره خطرناک نیست
اولین امضا:برای مامان شدنم دعا کنید خدایا منو لایق نمیدونی که بهم بچه نمیدی ابان میشه ۵ ساله که انتظار میکشم دیگه خسته شدممم دومین امضا:خدایا هزارمرتبه شکر بخاطر کنجد کوچولوم خدایا دل همه منتظران و نی نی سایتای عزیز رو شاد کن خدایا خودت دامنشون سبز کن لطفا برای سلامتی نی نیم و همه منتظرا دوتا صلوات😍 سومین امضا:خدایا شکرت بخاطر اومدن دختر نازم درسته سختی کشیدم ولی بچم سالم اومد بغلم