2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرکز تصویربرداری صدرا تو فلکه دوم تهرانپارس خانم طاهری کارش عالیه من که هیچی نفهمیدم البته چسبندگی ه ...

منم دوماه پیش رفتم صدرا دکتر طاهری برام انجام داد خدا خیرش بده خیلی مهربون و کار بلده منم مشکلی نداشتم ولی بعد که اثر مسکنا رفت تا یکهفته زیر دلم و شکم ام درد میکرد

من پلیکیستم اونماهی که عکس رنگی گرفتم دکترم دارو نداد گفت به خاطر اشعه جلوگیری کنم...بعدشم که پ نشدم دوتا آمپول پروژسترون زدم‌ شدم دوباره لتروزول و Hmg استفاده کردم رفتم سونو هیچ فولیکولی نداشتم😢 حالا اینماه یدونه فولی ۲۲ م داشتم ۱۰ روز دیگه موعدمه میدونم اینماهم باردار نیستم خسته شدم دیگه😢💔

عزیزم تو چه مدت بعد عکس رنگی باردار شدی؟

💕
سلام هزینه اش چقدر شد درد داشتی چه سالی

سلام عزیزم من که نرفتم میخواستم برم ولی برای پس فردا وقت میداد که به دردم نمی‌خورد گفت اول ماه ها فایل نوبتم خالیه هر روزی بخوای وقت میدم

ولی کلا خییییلی سرشون شلوغ و کیفیت و قیمتشون هم خوبه من برای عکس دندون معمولا میرفتم با بیمه هم کار میکنن

شما عکس داخلی میخوای آره؟؟اونو مطمئن نیستم داشته باشن زنگ بزن بپرس من همین ماه پیش زنگ زدم ولی فک کنم داشته باشن جای مجهزیه

منم دوماه پیش رفتم صدرا دکتر طاهری برام انجام داد خدا خیرش بده خیلی مهربون و کار بلده منم مشکلی نداش ...

من خیلی وقته تو اقدامم ولی شوهرم تازه راضی شده برم عکس رنگی منم خسته شدم تنبلی دارم 

سلام من صدرا پیش خانم طاهری انجام دادم ولی داستان داشتم 

روز انجام سه بار زنگ زدم و گفتم خانم طاهری هستش گفتند بله هستند منم رفتم وقتی داخل اطاق رفتم کلی درد داشتم و در نهایت گفتند چسبندگی داری و تموم من شنیده بودم خانم طاهری تمام وجودش رو میزاره واسه عکس رنگی منم گفتند شما فامیلیتون چیه یه اسم دیگه دادن ....منم عصبانی اومدن بیرون اون خانم منشی دروغ گفته بود با کلی التماس از من گفتند فردا بیا ..فردا رفتم و خود خانم طاهری عزیز و دوست داشتنی برام انجام دادند ....صدرا با وجود ایشون تایید شده هست وگرنه هیچ امتیاز ویژه ای ندارع....خانمها پذیرش نشوید تا نرفتید از اون خانم که اون سمت وایساده اسمش رو بپرسید از پذیرش نپرسید چون دروغ میگه

مرکز تصویربرداری صدرا تو فلکه دوم تهرانپارس خانم طاهری کارش عالیه من که هیچی نفهمیدم البته چسبندگی ه ...

سلام 

خانم طاهری تو ایران یک دونه است چون حرفه‌ای و با وجدان هست حتماً هرکس مشکل بارداری داره یه عکس رنگی بره پیش خانم طاهری دقیق معاینه می‌کنه بدون درد ، حرفه ای ، اگر مشکل لوله داشته باشی برطرف میکنه ، بدون لاپاراسکوپی ، و پول خرج کردن الکی برخی دکترای نفهمه و پولکی .خدا بهش سلامتی بده