2777
2789
عنوان

خانما کمکم کنید

99 بازدید | 11 پست

یک هفته ای بود دلم درد میکرد گفتم شاید دارم پریود میشم موعد پریودم شد نشدم ترسیدم رفتم دکتر سونو دادم نوشته مایع در کلدوساک مشاهده میشود و اندومتر12. یک از بتا برام نوشتن721بود گفتن باید آز بتا رو 48 ساعت دیگ دوباره تکرار کنی.من هیچ علامتی از بارداری ندارم ولی موعد پریودم گذشته و بی بی چک مثبته طاقت نمیارم تا 48ساعت. گفتن شاید حاملگی خارج رحمی باشه درد هر چهار پنج ساعت یک چند ثانیه میگیره و ول میکنه.

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان سه ماهه برای بارداری اقدام کردم

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

خدا کنه.انقدر گریه کردم دل تو دلم نیس همش میترسم از بتا بدم اومده باشه پایین یا دوبرابر نشده باشه

خدا کنه.انقدر گریه کردم دل تو دلم نیس همش میترسم از بتا بدم اومده باشه پایین یا دوبرابر نشده باشه

زود رفتی گلم نگران نباش منم گهگداری زیر دلم سمت راست تیر میکشید خدارو شکر خارج رحمی نبود

آخه دکتر گفت چون توی سونو مایع دیدن باس بتا بدم

سحر جان شما علایم بارداری داشتی؟

چ ربطی داره مگه باید حتما علایم بارداری داشت خیلیا نذاشتن،ضمنا مگه نمیگی درد پری قبل موعد داشتی کافیه دیگ

تیکر بارداری من واقعی شد قسمت همه منتظرا،برای سلامت نی نیم صلوات بفرست😘

انقدر اون سونوگرافه منو ترسوند.گفت مایع که توی کلدوساک داری،دیر اومدی باید همون موقع که درد داشتی میومدی الانم باید آز بتا بدی اگه طی48ساعت دوبرابر نشه خارج رحمی.منم دیگه ترسیدم

انقدر اون سونوگرافه منو ترسوند.گفت مایع که توی کلدوساک داری،دیر اومدی باید همون موقع که درد داشتی می ...

مگه دردت خیلی شدید بوذ؟

تیکر بارداری من واقعی شد قسمت همه منتظرا،برای سلامت نی نیم صلوات بفرست😘

نه شدید نیس مثل درد پریود شاید بیست ثانیه هم طول نمیکشه وقتی میگیره