2777
2789

چون من تاپیک قبلیم نوشتم یه رابطه محافظت شده داشتم اما مشکل پیش اومد

قبل اینکه ۱۲ساعت بشه رفتم قرص اورژانسی خریدم ۲تا خوردم ۲تا ۰/۷۵ حالا نمیدونم همون موقع تخجک گذاریم قطع شد یانه چون ۱روز بعد یا فوقش ۲روز بعد رابطتم تخمک گذاریم بود

والانم‌ اگه مریض نبودم و منع بارداری نداشتم‌از خدام‌بود ولی چون مریضم دکتر تا ۱یا ۲سال گفته اصلا باردار نشم

خدایا به خداوندی خودت و بزرگیت دل همه منتظرا در همه حال و اوضاع رو شاد کن                                     الهی آمین یا رب العالمین  
نگران نباش و از شرايط استفاده كن😂

نگو نگران نباش

چون کمرم و تخمدانم درده میترسم باردار باشم

خدایا به خداوندی خودت و بزرگیت دل همه منتظرا در همه حال و اوضاع رو شاد کن                                     الهی آمین یا رب العالمین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزيزم مهم نيست، تلقين نكن به خودت

ینی میگه‌حله و از بین رفته اون اسپرما باردار نمیشم