عزیزم من نی نیم داشت دوسه ماهش بود همش اب دهنشمیومد و بعداز شیردهی بالامیاورد بالااوردنشم ابکی بود اگه پنیری باشه مشکلی نیست ابکی ینی رفلاکس .بردم دکاردارو داد یماهی استفاده کردخوب شد نگران نباش
برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم من دخترم رفلاکس شدید داشت علت اصلیش هم تغذیه خودم بود چون اگه نوزاد به چیزی آلرژی داشته باشه بعدش رفلاکسی میشه. من بردمش پیش دکتر ایمانزاده بهترین دکتری که تو این زمینه میشناسم تا چهار ماهگی خوب خوب شده
من 3 روزگی دخترم از همین علائم فهمیدم داره بردم براش دارو دادن اینم بگم حوصله و صبر زیاد میخواد چون بعد از شیر بالا میارن موقع خواب همش جیغ میزنن ولی معمولا تا 6 ماهگی درست میشن اینم بگم اگه شیر خودت رو میدی خیلییییی باید پرهیز کنی خیلی
خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
من رفلاکس خواهرزاده امو یادم میاد وقتی شیر میخورد چند ساعت بعدش بالا میاورد یعنی میپاشید بیرون.خیلی تکرار میشد که بردیمش دکتر و گفتند رفلاکس داره و دارو دادند