2777
2789
عنوان

بچه ها پسرم مسجد نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 75 پست

عزیزم توخونه با همسرت مشکل خاصی ندارین؟ 

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نقاشیش مشخصه اعتماد به نفس  پایینی داره باید ریشه یابی بشه حتما یک روانشناس کودک خوب پیدا کن وسهل انگاری نکن تو این قضیه خیلی مسئله مهمیه 

اگه الان حل نکنی در اینده خیلی به مشکل میخوره 

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
اره معمولا خودم وشوهرمیم شهر غریبیم اما خانواده شوهرم هستن گهگاهی یشون سرمیزنیم

پسر منم مثل پسر شما بود از جاهای شلوغ فراری.ولی گذاشتم مهد کودک خودمم دوهفته باهاش رفتم مهد تا عادت کرد.بعدش خودش علاقه نشون میداد که بره بابچه ها.حتما ببرش مهد خودت هم تاعادت کنه دوهفته برو باهاش.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
اون فرق میکنه اضطراب جدایی داره منم بچه بودم از روضه و مسجد و مراسم غم انگیز متنفر بودم هر بچه ای یه ...

چون تو عروسیم اینجوره حالا جدا از غم و اندوه ...، بنظرم باید پزشکش رو عوض کنه . بچه از مکان عمومی میترسه

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

عزیزم باید همه رو تو یه کاغذ میکشید 

یه درخت و یه خونه و یه آدم از نظر هوشی خوبه باهوش هست 

ولی افسرده هست این بچه و نیاز شدید به توجه از جانب 

شما داره و باید بهش محبت کنید 

اعتماد بنفسش کمه  ، اگه بردی پیش روانشناس حتما این نقاشی هارو هم نشون بده 

باهاش حرف بزنید هم شما و هم باباش براش جایزه بخرین و تشویقش کنید و محبت عملی رو بهش نشون بدین 

هردوتون بغلش کنید و بوسش کنید 

بگین من و بابات از اینکه تو پسر ما هستی خیلی خوشحالیم 

ما همیشه از خدا میخواستیم تو رو بده بما 

تو برامون خیلی مهمی 

و تو کارها ازش نظر بخواین پدرش هم بهش محبت کنه 

موقع خرید لباس خودتون ۳تا رنگ انتخاب کنید بعدش بگین پسرم کدوم اینهارو میخوای 

باهم برید خرید نونوایی یا فروشگاه 

اجازه بدین کرایه تاکسی یا پول نون رو بچه بده 

یا موادغذایی از فروشگاه انتخاب کنه 

حتما پیش مشاور ببرین 

الهی رفتارش اصلاح بشه 

یاعلی 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

اره خیلی کمه

اومدن غریبه تو خونه خیلی اثر داره.. البته منظورم از غریبه هر شخص غیر از اعضای خونس.به نظرم تا قبل مدرسه رفت و آمدو  زیاد کنید. من حس خودم وقتی بچه بودم این بود که خونه جای امنیه بیرون غریبه ها هستن شلوغه و بده..اگر غریبه  بیاد تو خونه این مرز کمرنگ میشه