2777
2789

سلام.ازاونجایی که بی تجربه ام ازتون درخواست کمک دارم.راستش برادرمن ۲۸سالشه یه تجربه ناموفق داشته یعنی توعقداز نامزدش جداشدن.ازاون زمان۳سال میگذره الان قصدازدواج وتشکیل خونواده داره ولی متاسفانه در اقوام وآشنایان دخترمناسب نیست (ازلحاظ سن)حالا۲تاازدوستامو پیشنهاددادم که دوستام از عقد ناموفق داداشم خبرداشتن.حالابنظرشما من مطرح کنم بادوستام؟؟اگه آره چجوری؟چی بگم؟واینکه من چندسال ازدوستام خبرنداشتم و تازه یکی شونودیدم وشماره خودشو دوستای دیگه مو ازش گرفتم.

دوست داشتن یک نفر در این است که پیرشدن با او را بپذیریم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار خودِ داداشت پیدا کنه‌

یا حداقل اگ‌کسیو در نظر دارین ازشون بخواین که قبل از هر جلسه رسمی و خواستگاری اول ی مدت چندماهه تایم بذارن‌باهم‌معاشرت کنن اگه اوکی بودن بعد برین خواستگاری

عزیزم چرا خودش کسیو پیدا نمیکنه ؟ خودش پیدا کنه ک بهتره 

آخه دوست نداره اینجوری آشنابشه چون دفعه پیش بانامزدش اینجوری آشناشد وخاطره بدی داره الان دوست داره سنتی ازدواج کنه ودنبال یه زندگی آرومه

بذار خودِ داداشت پیدا کنه‌ یا حداقل اگ‌کسیو در نظر دارین ازشون بخواین که قبل از هر جلسه رسمی و خواس ...

منم بهش گفتم بیاشماره دوستامو بدم قبول نکرد میگه اینجوری دوست ندارم

سنتی  که خیییلی مزخرفه والا  تو اشنایی سنتی چطور شناخت بدست میاد اخه ؟ من اصلا قبول ندار ...

منظورم ازسنتی اینه که داداشم ودوستم همدیگرو دیدن ن وبه منظور خاصی دوستم اومده بود محل کاربابام واسه کاری که داشت.داداشم میگه باخودشو خوانواده اش مطرح کن اگه قبول کردن بعدبریم واسه آشنایی وبعدخاستگاری

شما پیدا کنید بهتره ولی فکر نمیکنم ک دختر بیاد زن داداشتون بشه باید دنبال یکی با شرایط خود داداشت براش بگردین،کم پیش میاد وگرنه

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
غیر مستقیم‌از دوستات‌بپرس‌کسی‌با این‌شرایط باشه باهاش‌ازدواج‌میکنی؟ اگه اوکی داد بگو برادرمه

آخه همینش سخته لعنتی😡 اگه گفت ن چی؟؟

به نظر من عجله نکنید  چون دوستاتم خیلی وقته ندیدی شناخت کافی ازشون نداری از اونجاییم که داداشت ازدواج دومش میشه سعی کنید دختری رو انتخاب کنید که کاملا بشناسیدش سنتی پیش برید ولی دوره آشنایی هم بزارید براشون منو شوهرم سنتی اشنا شدیم 3ماه باهم درارتباط بودیم و بعدش عقد کردیم

برای خوشبختی منو عشقم یه صلوات  
به نظر من عجله نکنید  چون دوستاتم خیلی وقته ندیدی شناخت کافی ازشون نداری از اونجاییم که داداشت ...

خوش بخت باشید☺️

اینکه توعقد جدا شدن هیچ مشکلی نداره عقد برای شناخته دیدن نمیتونن باهم کناربیان جداشدن قطعا بهترین انتخابها براش پیش میاد

شما اگه دوستتون باهاتون صمیمیه باهم صحبت کنید بگو داداشته ببین نظرشون چیه

یمدت با داداشت صحبت کنن رفت وامد کنن شناخت ازهم پیداکنن

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
شما پیدا کنید بهتره ولی فکر نمیکنم ک دختر بیاد زن داداشتون بشه باید دنبال یکی با شرایط خود داداشت بر ...

باورمیکنید جزهمین دوستام دختری که سن اش به داداشم بخوره تواطراف مون نیست