سلام.ازاونجایی که بی تجربه ام ازتون درخواست کمک دارم.راستش برادرمن ۲۸سالشه یه تجربه ناموفق داشته یعنی توعقداز نامزدش جداشدن.ازاون زمان۳سال میگذره الان قصدازدواج وتشکیل خونواده داره ولی متاسفانه در اقوام وآشنایان دخترمناسب نیست (ازلحاظ سن)حالا۲تاازدوستامو پیشنهاددادم که دوستام از عقد ناموفق داداشم خبرداشتن.حالابنظرشما من مطرح کنم بادوستام؟؟اگه آره چجوری؟چی بگم؟واینکه من چندسال ازدوستام خبرنداشتم و تازه یکی شونودیدم وشماره خودشو دوستای دیگه مو ازش گرفتم.
دوست داشتن یک نفر در این است که پیرشدن با او را بپذیریم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یا حداقل اگکسیو در نظر دارین ازشون بخواین که قبل از هر جلسه رسمی و خواستگاری اول ی مدت چندماهه تایم بذارنباهممعاشرت کنن اگه اوکی بودن بعد برین خواستگاری
به نظر من عجله نکنید چون دوستاتم خیلی وقته ندیدی شناخت کافی ازشون نداری از اونجاییم که داداشت ازدواج دومش میشه سعی کنید دختری رو انتخاب کنید که کاملا بشناسیدش سنتی پیش برید ولی دوره آشنایی هم بزارید براشون منو شوهرم سنتی اشنا شدیم 3ماه باهم درارتباط بودیم و بعدش عقد کردیم