سلام خانما لطفا اگه اطلاعی دارین کمکم کنین من 37هفته و یک روزم دندون عقلم خیلی شدید دردمیکنه میخام شنبه برم بکشمش مشکلی پیش میاد بنظرتون؟درداش غیرقابل تحمله
کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ن نکش من هفته29 دکتر متخصص بم نامه داد ک بکشم اومدم اینجا ماما گفت تا زیر7 ماه فقط مجازه بعد 7 ماه اصلا نباید بکشی چون رو بچه تاثیرمیذاره ولی جرمگیری میتونی چون سِر نمیکنن
ن نکش من هفته29 دکتر متخصص بم نامه داد ک بکشم اومدم اینجا ماما گفت تا زیر7 ماه فقط مجازه بعد 7 ماه ا ...
عزیزم چه تاثیری داره ینی
کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊
منم الان دارم تو دردش دستو پا میزنم بسکه خلال زدم برا خارششون بین همش فاصله افتاده چ زجری من کشیدم ر ...
وای خیلی سخته خدا کمکت کنه
والا من دکتر متخصصم نامه داد بم 3-4روز پیش، دیروز رفتم از ماما پروندمم ی سوال پرسیدم گف اصلا اینکارو نکن هیچ دکتریم برات انجام نمیده گف هرجورشده دردشو کم کن ک زایمان زودرس نکنی ولی نری بکشی بخاطر بچت دیگ نمیدونم خطرش چیه بخدا
نمیشه.. من از پزشکم پرسیدم گفتن فقط تو ۳ماهه ی دوم میشه دندون پزشکی رقت..نهایت میتونی پانسمان کنی ه ...
دارم میمیرم اخه چیکارکنم
خب بیحسی تزریق میکنن بت دیگ والا من دکتر متخصصم نامه داد بم 3-4روز پیش، دیروز رفتم از ماما پروندمم ...
وای خدایا دارم میمیرم عزیزم بارداری دعام کن لطفا