2777
2789
عنوان

یه دونه صلوات من رو مهمون کنید ک نی نی بیاد تو دلم ۹ ساله منتظرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 70 پست
عزیزم اوایل ک کلا میگفتن هردو سالم ولی پارسال شوهرم ضعیفه و خودم کم کاری تیرویید و ذخیرم ۱ هست 

من تو همین سایت نظر یه عده رو خوندم راجب رضا نصر میگن خیلی از کسایی که چند سال منتظر بچه بودن رفتن پیشش و نتیجه گرفتن پیگیرش شدم دیدم درسته ولی گفتم من که فعلا مجردم نمیخاد پیش ایشون برم شمام اگه خواستی تحقیق کن راجبشون

صلواتم فرستادم برات عزیزدلم🤗امیدتو ازدست نده

من تو همین سایت نظر یه عده رو خوندم راجب رضا نصر میگن خیلی از کسایی که چند سال منتظر بچه بودن رفتن پ ...

فدات بشم من شیرازم اون تهران و هزیننه ای وی اف ندارم 

منم برات ایت الکرسی میخونم 😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات بشم  ان شاءالله 😍منم برات ایت الکرسی میخونم

خدانكنه دوست جان.

خداخيرت بده،منم مشكلم خيييلي بزركه،ممنون از دعات.

اتفاقا امشب حرم امام رضا بودم،بجّه هايي كه توتابيكا باهشون اشنا شده بودمو همه رو ياد كردم،انشالله دفعة بعدي به ياد شما و فاطيما جون ميرم.اكه خداقبول كنه

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.
خدانكنه دوست جان. خداخيرت بده،منم مشكلم خيييلي بزركه،ممنون از دعات. اتفاقا امشب حرم امام رضا بودم، ...

ان شالله ک مشکلت ب زودی حل بشه بحق جواد ائمه .. ممنونم عزیزم 😍

فدات بشم من شیرازم اون تهران و هزیننه ای وی اف ندارم  منم برات ایت الکرسی میخونم 😙

گلم منم شيراز اي وي اف كردم پيش دكتر مژگان صيادي 

منتظر نتيجه ام امروز ٨ روز از انتقالم مبكذره

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
فدات بشم انشالا ازدعای این همه دوست خوب شماهم بخاستت میرسی ،،خداوند انشالا نظر لطفشو وعنایتشو نصیبت ...

ممنونم عزیزم ان شاءالله برات صلوات و ایت الکرسی خوندم ان شاءالله هرچی از خدا میخای بهت بده😍😙

تعریفش شنیدم ..هزینت چن شده ؟و مشکلت چی بوده؟

هزینه ای وی اف ۸ تومن 

ولی داروها و سونو و... حدود ۵-۶تومن 

جمعا ۱۳ -۱۴ ملیون شده

البته دارو بسته به بدن هر کس کم و زیاد داره 

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿

منم مثل شما منتظرم الهی که خدا دلتو شاد کنه و خیلی زود مادر بشی 

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤
منم مثل شما منتظرم الهی که خدا دلتو شاد کنه و خیلی زود مادر بشی 

عزیزم ممنونم .انشاءالله ک همه منتظرا دامنشون سبز بشه ب نیت نی نی دار شدنت ایت الکرسی میخونم 😍😙 

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

مادران عزیز در کنار شمادر همسایگی و اقوام شما بانوانی

هستند که مادر نشده اند.مبادا با حرفهایتان ،کنایه و طعنه

هایتان دل آنها را بشکنی،به خدا آنها مقصر نیستند خدا

نخواسته،مادر شدن یا نشدن همه دست خداست پس چرا

گاهی وقتها با غرور از کنار این زنان می گذری یا صحبت می

کنی...

می دانستی تعریف خاطرات بارداریت،وضع حملت و دوران

شیردهیت برای آنها خیلی زجرآور است و فقط برگلوی آنها بغضی

می نشانی و حسرتی و

... تنهایی

در صحبت هایمان دقت کنیم و آنها را درک کنیم...

👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆