2777
2789
عنوان

یه دونه صلوات من رو مهمون کنید ک نی نی بیاد تو دلم ۹ ساله منتظرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 70 پست

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔

برات ده تا صلوات فرستادم؛با چشم گریون و دل شکسته از خدا می خوام ک

ان شاالله ب حق حضرت فاطمه و بحق دخترش حضرت زینب دلت رو با اومدن ی بچه صحیح و سالم و صالح و زیبا و خوش روزی شاد کنه خواهر؛سرت رو جلوی شوهرت بالا بگیری و خوشبختیت کامل بشه

من خودم یازده ساله ک منتظرم؛ب جنون رسیده کارم؛آخرش این غم من رو مریض می کنه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات ده تا صلوات فرستادم؛با چشم گریون و دل شکسته از خدا می خوام ک ان شاالله ب حق حضرت فاطمه و بحق د ...

ممنونم عزیزم برات من ده تا ایت الکرسی میخونم خدارو قسمش میدم ب ایت الکرسی ک..بزودی ب همه خبر بارداریت رو بدی ..ب همه بگی ببینید منم مادر شدم‌من دیگه ناقص نیستم .... با  کلمه ب کلمه ی امضات  اشک ریختم ..خدارو ب حرمت این اشکا ک از ته دلم بود رو قسم میدم ک سال ۹۹ بچت بغلت باشه یه بچه ی سالم و زیبا

عزیزم اوایل ک کلا میگفتن هردو سالم ولی پارسال شوهرم ضعیفه و خودم کم کاری تیرویید و ذخیرم ۱ هست 

ببین عزیزم یه تاپیک به اسم از سقط مکرر پیگیری تا درمان هست

مدیرش مایده ست

مال سقط و این چیزاست، تو قبلا باردار شدی و حالا هم که ذخیرت کمه دیگه وقت رو تلف نکن و یه دکتر خوب برو

ماها همل تحت نظر دکتر فاطمه رزاقی هستیم و خیلی ها هم باردارن. حتما بیا تو تاپیک و بگو عضو تلگرامت کنن و از اطلاعات بقیه استفاده کن و بیا پیش دکتر رزاقی، تهران تا دست پر برگردی ان شاءالله

مرسی عزیزم‌😙

چی شد عزیزم؟بی بی چک زدین؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

مادر فقط اونی نیست که وقتی جواب مثبت آزمایش بارداری رو میگیره و از خوشحالی اشک شوق می ریزه و واسه سورپرایز کردن همسرش لحظه ها رو میشماره...اونی که جواب منفی رو میگیره و تا خونه عینک افتابی رو نقاب صورتش میکنه .. سرش رو پایین میگیره و اشک تلخ حسرت می ریزه و مدام با خودش میگه جواب همسرم رو چی بدم ... اونم مادره...مادر فقط اونی نیست که با شوق و ذوق به همه خبر بارداریشو میده و از همون روز اول واسه اومدن نی نی برنامه ریزی میکنه ....اونی که با صدای گرفته به همسرش میگه:بازم منفی بود .... اونم مادره...مادر فقط اونی نیست که با عشق و هیجان برای نی نی سیسمونی میخره و همه بهش تبریک میگن ...اونی که چشمش تو بازار به یه لباس کوچولو میفته و دلش ضعف میره ... یواشکی لباس رو میخره و از ترس حس ترحم دیگران ... آرزوهاشو گوشه کمد پنهان میکنه و گاهی تو خلوتش لباس رو بغل میکنه و می بوسه ..اونم مادره....مادر فقط اونی نیست که توی مهمونی ها هرموقع ازش اسم فرزندش رو می پرسند چشم هاش برق بزنه و با افتخار اسم بچه ش رو به لب بیاره ...اونی که سالهاست اسم انتخاب کرده و هرجا اون اسم رو میشنوه دلش میریزه و چشم هاش خیس میشه ... اونم مادره ...مادر فقط اونی نیس که ۹ ماهه بارداری رو شبانه روز با بچش عشق کنه و لحظه شماری کنه واسه اومدنش...اونی که لحظه ی انتظارش با بارداری فرق داره و منتظرِ ببینه چه بچه ای تو بغلش قراره اروم بگیره اونم مادره...آره دوست من... همونایی که مدام باید به بقیه جواب پس بدن که چراااا هنوز بچه دار نشدن ... پیش کدوم دکتر میرن ... مشکل از خانمه یا آقا .... و روزی هزار تا پیشنهاد سرسام آور دارن از طرف دوست و آشنا و همسایه! که پیش کدوم دکتر و امامزاده برن .. چه نذری بکنن.... چی بخورن... چی کار کنن ..یا حتی چه موقع اقدام کنن !!!!همه این دلسوزی های بی رحمانه فقط یک توجیه داره و اون دلیل اینه که تو یه زنی که هنوز مادر نشده ...پس ای کاش هیچ کس دل یه منتظر رو خواسته و ناخواسته نشکنه و همه باور کنن ... اونم یه مادره...😢

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.

دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.

این روزها تنها خدا می داند و می بیند که مادرانگی هایم را چگونه در تنهایی و خلوتم بروز می دهم.

با کودک نداشته ام راه می روم و حرف می زنم و مدام زیرلب می گویم کی از پیش خدا می آیی؟ ملاقاتت باخدا تمام نشد!

آه نمی دانی اینجا برای نداشتنت هزار راه نرفته را می روم تا تو را به دست آورم.

می دانی فرزندم تا پای جان هم برای داشتن ات رفتم.

تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.

این روزها که همه به مادرانشان هدیه می دهند، من اما از تو می خواهم خودت را به من هدیه کنی، مهمانیت با خدا بس است!!!

بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم!

بیاو در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.

راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت می کشم.

امسال هم گذشت و نیامدی و مادر نشدم.

اما هیچ کس نمی داند حس مادرانگی از تمنای وجودم لبریز شده.

هیچ کس نمی داند درونم داغ نداشتنت مثل کوه آتشفشان در حال انفجار است.

فرزند عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را تحمل کردم

انصاف نیست کسی را که برایت این همه بی تابی می کند را بیشتر از این چشم انتظار بگذاری.

من خودم را همین حالا مادر می دانم به خاطر حسی که برای داشتنت از وجودم لبریز شده، به خاطر تمام سختی هایی که برای داشتنت از یک مادر واقعی بیش تر کشیدم، بی منت!!!

اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،

می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.

عزیزترین آرزو هایم،

بیا و رویا هایم را سر و سامان بده!

من و پدرت اینجا بی صبرانه منتظر حضورت هست😔❤️