2777
2789
عنوان

خانمها لطفا شما بگین من چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 27 پست
متفاوت هستش ساعتش تو روزا ولی متوسط حدود یک و نیم ساعت تو روز

یک و نیم ساعت که چیزی نیس

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
متفاوت هستش ساعتش تو روزا ولی متوسط حدود یک و نیم ساعت تو روز

دیگه یک ساعت و نیم چیزی نیست که

تازه شما میگی گاهی اوقات که من خونه ام میره.

یعنی بیشتر اوقات وقتی نیستی میره 

خب بزار بره چه عیبی داره؟

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا مشکل اصلیم همینه اصلن به من توجه نمیکنه فقط به مامان و باباش هی زنگ میزنه و ..... بارها همین ...

حالا اگه یه مرد اینکارو میکرد همه میگفتن مرده چرا اینقدر مامانی و وابسته ست ولی اگه یه خانوم اینجوری باشه کسی چیزی نمیگه 

متاسفانه اگه این چیزها حل نشه بعدا میتونه مشکل ساز بشه یکی از اشناهای مرد ما همسرش مدام میهمونی و خونه مادر و پدرش و مراسم های مختلف میرفت 

بعد اون اقا از سرکار میومد نه ابی داشت نه غذایی و اصلا انگار همسر و همدم نداشت اخرش هم طلاق گرفتن.

بنظرم شما با یه مشاور صحبت کنید توی همین سایت بخش کلینیک مشاوره خانواده میدن 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
خب شما پیش مادر نرید برید بیرون پیش دوست آشنا یا تو ماشین بشینید. ولی بهش بگید که اگر تو هرروز بری م ...

اتفاقا امروز همین کارو کردم 

ولی خیلی اذیت میشم اصلن این وضعیت دوست ندارم

متوسط یک ونیم  مثلا امروز از ۵ رفت تا ۸و نیم

زیاد حساس نباشین 

اون بیشتر لج میکنه

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
دیگه یک ساعت و نیم چیزی نیست که تازه شما میگی گاهی اوقات که من خونه ام میره. یعنی بیشتر اوقات وقتی ...

متوسط یک ونیم امروز ۳ ساعت رفت

بعد مشکلم بیشتر توجه هستش که اصلن نداره

نمیدونم خیلی رو اعصابمه

جاییم نیس خونه پدر مادرشه والا

جاییم نیس خونه پدر مادرشه والا

حرف شما درست 

ولی فقط رفتنش به خونشون نیستش که احساس میکنم یه بازیچه هستم تو دست مادر خانومم.

بارها به خودشم گفتم من باید تو  خواستگاری با مادرت صحبت میکردم