2777
2789
عنوان

خانمها لطفا شما بگین من چیکار کنم؟

334 بازدید | 27 پست

خانومم هر روز هر روز میره خونه مامانش آخه بدبختی کردم اومدیم روبروخونه مادر خانومم خونه خریدم اینم هر روز میره اونجا اصلن به من اهمیت نمیده😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه فردی که ازدواج میکنه باید اولویت اول خانواده خودش باشه یعنی همسر و بچه اش...چون به اون فرد تعهد داده که کنارش باشه و به صورت یک زوج زندگی کنن 

خانوم شما باید این رو بدونه و درک کنه 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
آره میگم ولی باز میره

خب ببین چن بار تاکیید کن بگو من اذیت میشم بگو دوست دارم هر موقع خونه هستم توهم باشی بگو وقتایی ک نیستم مورد نداره بری ولی هر موقع خونم لطفا اونجا نرو 

میشه برای سلامتی مامانم و موفقیت دخترم  ی صلوات بفرستید 🥺🥺
دیگه فردی که ازدواج میکنه باید اولویت اول خانواده خودش باشه یعنی همسر و بچه اش...چون به اون فرد تعهد ...

اتفاقا مشکل اصلیم همینه اصلن به من توجه نمیکنه فقط به مامان و باباش هی زنگ میزنه و ..... بارها همین حرف شما رو گفتم که الویت باید خانواده ای که الان داری باشه 

حتی تهدید کردم که منم زیاد میرم پیش خونوادم و .... ولی بازم فایده نداره

تو هم همین کارو بکن تا صداش دراد

یه مدت این کارو کردم ولی مامانم هی میپرسید خانومت کجاست چرا اونو نیاوردی و..... آخه چی بگم بهش 

اونجا هم دیگه کم رفتم

یه مدت این کارو کردم ولی مامانم هی میپرسید خانومت کجاست چرا اونو نیاوردی و..... آخه چی بگم بهش  ...

خب شما پیش مادر نرید برید بیرون پیش دوست آشنا یا تو ماشین بشینید. ولی بهش بگید که اگر تو هرروز بری منم از خونه سرد میشم

خدایا ناامیدم نزار