یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیگه فردی که ازدواج میکنه باید اولویت اول خانواده خودش باشه یعنی همسر و بچه اش...چون به اون فرد تعهد داده که کنارش باشه و به صورت یک زوج زندگی کنن
خانوم شما باید این رو بدونه و درک کنه
آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
دیگه فردی که ازدواج میکنه باید اولویت اول خانواده خودش باشه یعنی همسر و بچه اش...چون به اون فرد تعهد ...
اتفاقا مشکل اصلیم همینه اصلن به من توجه نمیکنه فقط به مامان و باباش هی زنگ میزنه و ..... بارها همین حرف شما رو گفتم که الویت باید خانواده ای که الان داری باشه
حتی تهدید کردم که منم زیاد میرم پیش خونوادم و .... ولی بازم فایده نداره