2777
2789

من دوسال از درس دورافتادم ولی پایم قوی بود مشاورم گفت نظام جدیدبده زیاد فرق نکرده ولی هرچی تفاوت داره بهترشده فصلامنسجم شدن اضافیا حذف شدن من کتابارو بررسی کردم درکل نظام جدیدبهتره 

من دوسال از درس دورافتادم ولی پایم قوی بود مشاورم گفت نظام جدیدبده زیاد فرق نکرده ولی هرچی تفاوت دار ...

آخه من همه کتابا نظام قدیم دارم نمیخوام هزینه کنم و ندارمم ک هزینه کنم جدید بگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه من همه کتابا نظام قدیم دارم نمیخوام هزینه کنم و ندارمم ک هزینه کنم جدید بگیرم

منم حتی بعضی کتابا کاملا نو مال سال ۹۶ ولی میخوام ببرم پاساژ مهتاب با نظام جدید تعویض کنم

راستی تاثیر معدل مستقیم یا قطعی اینم بپرس 😁😁

چشم😊

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
عزیز از مشاورت سوال کردی؟

من 25 سالمه 

میخام کنکور بدم

منم بین قدیم وحدید موندم اما منابع جدیدو کااامل دارم 

خواستم بدونی تنها نیستی😆😆

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
ب نظرت چیکارکنیم؟ لیسانس داری؟کی میخوای شروع کنی؟

آره لیسانس دارم 

نظام جدید والا کتاباش سبکتره 

من میترسم ازنظر رتبه آوردن قدیم بهتر باشه،ولی گویا امسال برعکس بوده؛ بنظرت تاثیر داره؟!

خودت لیسانس داری؟

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
آره لیسانس دارم  نظام جدید والا کتاباش سبکتره  من میترسم ازنظر رتبه آوردن قدیم بهتر باشه ...

ن من چند ساله منتظر ی رتبه خوبم ک نشده

نمیدونم کدوم نظام بهتره اگ از مشاوری پرسیدی و جواب گرفتی منمخبر کن

شروع کردی؟