2777
2789
عنوان

با دوستاتون چجوری میرین بیرون؟؟

213 بازدید | 20 پست

ما معمولا هرکی سهم خودشو حساب میکنه ولی امروز رفتیم دوستم نذاشت من حساب کنم گف بعدا باهم حساب میکنیم 

منم دیدم معلوم نیست کی باهم بریم بیرون 

آون موقع هم من پول داشته باشم یا نه 

شماره کارتشو گرفتم از خودمو واریز کردم به حسابش 

ممکنه بهش بر بخوره ؟؟؟؟

ما اصلن یادمون نیست کی چقدر از کی طلب داره...اون موقع هم هرکی حال داشته باشه حساب میکنه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                        تا دلم،باز دلم،باز دلم،دل بشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

مگه چقد بود؟

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
خب لابد زیاد میرین ما اخه خیلی دیر به دیر همو میبینیم

آها..ن خب..اونقدر زیاد نمیریم ولی از مهدکودک با هم دوستیم...شاید واس همون

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                        تا دلم،باز دلم،باز دلم،دل بشود...

هرکس مال خودش رو حساب میکنه

فقط یه دوست خیلی سمج دارم

هرکی باهاش بره بیرون مجبور میشه مال اونو هم حساب کنه

البته من دیگه خیلی وقته باهاش بیرون نرفتم 

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))

هر کی حال داشت پا میشه حساب میکنه ... ۹۹درصد من و ۱دوستم ک پزشکی میخونه حساب میکنیم 😂😂😂

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️