2777
2789
عنوان

خونریزی لانه گزینی یاپریود

121 بازدید | 15 پست

دوستان من روز ۲۲ سیکلم.امروز لک قهوه ای دیدم دوره هام ۲۸ روزس به نظرتون این پریوده یا لانه گزینی؟؟من قرص مدروکسی میخورم هنوز دوروز دیگه مونده بودتاتموم بشه ولی امروز لک دیدم.استرس دارم آخه این ماه لتروزول هم خوردم یعنی باردارم؟؟؟توروخداجواب بدین

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این ماه پریودنشدم لک های قهوه ای کمرنگ دارم دوسه روزه دردای خفیف هم دارم بنظرتون چیع

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
لك كم يا زياد معمولا لانه گريني صورتي و قهوه اييه

قهوه ایه کم رنگه.کمه چندقطره کم ولی ازصبه یخورده بودتاظهر قطع شده الان بازیکم هست

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
به احامال زیاد لک لانه گزینیه.البته اگه لک باشه

لک که مثل اول پریوده که لک های کم قهوه ایه

انشاالله که بارداری عزیزم.منم تو اقدامم امروز روز ۲۱ سیکلم.خیلی دیر میگذره فعلا هیچ علائمی ندارم

انشاالله عزیزم‌.توروخدابیایدواسه همدیگه دعاکنیم

لك كم يا زياد معمولا لانه گريني صورتي و قهوه اييه

مثلا صبح ببخشید دستشویی رفتم یک قطره بود ولی الان لباس زیرمم رنگ گرفته.میخواستم بدونم لک لانه گزینی یذره وتموم یا دوسه روزادامه داره؟

ن دو سه روز نيس  درحد لكه

ای وای پس هیچی😔

منم روز اولي ك اينجور شدم دقيقا دو روز پيش فك كردم لانه گزينيه  ولي نبود  خون ريزيمم بيش ...

فقط یه سوال من ماه گذشته لتروزول خوردم این ماهم قرارشد پریودشدم قرص لتروزول بخورم وامپول بزنم حالا به نظرتون پریودم انقدر جلو افتاده باز قرص وامپولواستفاده کنم؟؟

فقط یه سوال من ماه گذشته لتروزول خوردم این ماهم قرارشد پریودشدم قرص لتروزول بخورم وامپول بزنم حالا ب ...

منم قصد دارم ماه بعد ب دكترم بگم امپول بنويسه تاحالا نزدم نميدونم

منم قصد دارم ماه بعد ب دكترم بگم امپول بنويسه تاحالا نزدم نميدونم

منم اولین باره میخوام آمپول بزنم.انشاالله زودمامان بشی