دوستان من روز ۲۲ سیکلم.امروز لک قهوه ای دیدم دوره هام ۲۸ روزس به نظرتون این پریوده یا لانه گزینی؟؟من قرص مدروکسی میخورم هنوز دوروز دیگه مونده بودتاتموم بشه ولی امروز لک دیدم.استرس دارم آخه این ماه لتروزول هم خوردم یعنی باردارم؟؟؟توروخداجواب بدین
خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم روز اولي ك اينجور شدم دقيقا دو روز پيش فك كردم لانه گزينيه ولي نبود خون ريزيمم بيش ...
فقط یه سوال من ماه گذشته لتروزول خوردم این ماهم قرارشد پریودشدم قرص لتروزول بخورم وامپول بزنم حالا به نظرتون پریودم انقدر جلو افتاده باز قرص وامپولواستفاده کنم؟؟
خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤