2777
2789
عنوان

تعویض طلا+ عکس

513 بازدید | 9 پست

بچه ها من دو تا النگو دارم که شکسته. به نظرتون بخوام اون دو تا النگو رو بدم و به جاش دستبند بگیرم ضرر می کنم؟ تو فروش یا تعویض طلا شکسته خیلی ضرره؟ به نظرتون النگو ها رو نگه دارم همینجوری یا تعویض کنم یه پولی بذارم روش دستبند بخرم؟ این دستبنده خیلی چشمم رو گرفته. کلا طلاهای پر و کلفت دوست دارم. النگو که اصلا دوست ندارم. اون دو تا هم کادوی عروسیم بود که دو ماه نشد شکست. نمی تونم از النگو خوب مراقبت کنم و تو دستم اذیتم می کنه. دستبند هم فقط واسه مهمونیا میخوام. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله که ضرره چون الان طلات چندتومنم زیر تابلو برمیدارن بعدم طلای جدید رو اجرت مالیات .....خیلی داره

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
خوب اگه شکسته بدردت هم نمیخوره واسه چی میخوای نگه داری بفروش جدیدشو بخر بنداز حالشو ببر😉

منظورم اینه که نگه دارم شکسته ها رو طلا گرونتر شد بفروشم به عنوان پس انداز نگهشون دارم. اگه ضررش زیاد نیست تعویض کنم. چون پول نقد دارم واسه دستبند. حالا نمیدونم نقدونگیم رو بانک نگه دارم تو حساب ماه شمار یا با پول نقدم جدیوه رو بخرم و شکسته ها رو هم نگه دارم. نمیدونم کدوم راه به نفعمه. 

نه شهرستانم.

من یه طلافروشی میشناسم فکر کنم ارسال هم داشته باشه بدون اجرته و مالیاته الان برات میزارم اگه چیزی پسند کردی بگو از طرف علیزاده ام

طلاوجواهری نگین بورس طلاهای کم اجرت با قیمتی باور نکردنی و مدل های لوکس.
کلکسیونی از بی نظیر ترین زیورآلات💎
شهرک ولیعصر_خیابان بهرامی_پاساژ طلای۱۲۱_طبقه همکف_پلاک۲_طلای نگین
۰۹۱۹۳۰۶۶۴۴۵ خورشیدی
ارتباط ادمین:
@hamed_khorshidinegin
کانال:
@hamed_talanegin

خدایا خودت مامانمو خوب کن امیدمو ناامید نکن🙏