2777
2789
عنوان

ممکنه حامله باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 20 پست
واي مثل شوهر من😔

خدا حفظشون کنه . اونا هم منتظرم

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
ان شالله خدا به همه نی نی سالم و صالح بده.  به شما و منم همینطور  هر چی خیره همون پیش بیا ...

من بعد یه دوره لتروزول باردار شدم تخمکهام کوچیک بود تا دا و مصرف نمی‌کردم باردار نمی شدم الکی منتظر بودم همش البته اون ماه اصلا فکرشو نکردم باردار میشم و با شوهرم مبل جابه جا کردیم و پتو شستم ولی حتی یه لک هم برنداشتم

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستین ،ممنونم تیکر رسیدن به حاجتم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد یه دوره لتروزول باردار شدم تخمکهام کوچیک بود تا دا و مصرف نمی‌کردم باردار نمی شدم الکی منتظر ...

الهی شکر . منم ورجوورجه زیاد کردم.  ببینیم چی میشه

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
دیروز اولین روز تاخیر زدم منفی بود اما ناشتا زدم میترسم بزنم

من سه روز مونده بود ب پریودم زدم مثبت شد.البته من علائم بارداری رو داشتم

خدایا.خودت کیانم رو صحیح و سالم بهم برسون😍

استرس باعث این میشه ک باردار نشید.خواهشا بیخیال باشید.من خودم بعد سه سال اقدام کردم اصنم استرس نداشتم خداروشکر زود گرفت.اما ی فامیلامون هیچ مشکلیم نداشت اما یک سال اقدام بود اما نمیشد.هر دکتریم میرفت میگفت هیچ مشکلی ندارید.فقط استرس باعث ناباروری شده.فقط بیخیال باشید.واقعا همون ماه خودشونو زدن ب بیخیالی و باردار شدن

انشالله ک شما هم هرچه زودتر باردار بشید

خدایا.خودت کیانم رو صحیح و سالم بهم برسون😍