2777
2789
عنوان

دوباره شوهرم شروع کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 61 پست
اره چرا نشه شما اول بارداریته فعلا جنین در حد ی گردو هم نیست... فقط چیز سنگین بلند نکن

نمیدونم بااینکه دختر دستو پا چلفتی نیستم ولی همش فکرمیکنم نمیتونم تهران زندگی کنم

اینکه هیجارو یاد ندارم

بعدم خانوادم اینجان حداقل کمک دارم

منم شاغلم.کارمم از دست میدم حالا این مهم نیس ولی در کل نمیتونم قبول کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش منطقی صحبت کن، حرفای اون رو هم بشنو، دوتایی باهم به نتیجه برسین که چی برای زندگیتون بهتره

قطعا از نظر موقعیت شغلی و مالی اومدن تهران خیلی بهتره.چون کارش ارتقا پیدا میکنه.و درآمدش خوب میشه.همش بهم میگه فکرکن معاون بانک مشهد باشم یا یه بانک تو تهران

اگه همسرتون ت. بانکه ک بهتون وام خرید میدن نگرانی نذاره

از همشهری های شما با ی نفر تو نیتی سایت دوست شدم ک اون خانوم الان ده ساله ب تنهایی با همسر   بچش تهرانه 

بزنم ب تخته هم خونه‌ 120متری خرید 

هم دو تا ماشین 

اتفاقا همون غرب تهران 

الانم از من بهتر همه جارو میشناسه 

ماشین زیر پاشه و همه جا میره 

تازه بچه دوم‌ رو هم بارداره 

منم باشم نمیرم..چیه همه ریختن تهران..داره منفجرمیشه تهران..من ارومیه هستم..بهتره هرکس توشهرخودش باشه تا تهران هم منفجرنشه ازجمعیت

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
قطعا از نظر موقعیت شغلی و مالی اومدن تهران خیلی بهتره.چون کارش ارتقا پیدا میکنه.و درآمدش خوب میشه.هم ...

همه چیز که موقعیت شغلی و مالی نیست، اولویت هاتون رو در نظر بگیرید

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....

اون دوست مشهدی بمن میگه آره سخت گذشت تو این ده سال ولی اینقد ک اینجا پیشرفت کردیم توی مشهد برامون امکانش نبود

تازه دوستم سر بچه اولش میکرو کرده بود و استراحت مطلقی بود دور از خونواده و من اینجا باهاش آشنا َشدم

بعضی روزا میرفتم دیدنش و کمکش

و از اونجا باهم حسابی دوست شدیم مخصوصا بچه هامون 

خب اگه من باشم صددرصد تهروون و پیشرفت کاری رو ترجیح میدم

یعنی واقعا به دوری از خانواده می ارزه؟؟؟

ما 1سالم نمیشه این خونرو خریدیم

بعد پا پول این خونه نهاااایت بشه یه خونه60متری خرید

اگه همسرتون ت. بانکه ک بهتون وام خرید میدن نگرانی نذاره از همشهری های شما با ی نفر تو نیتی سایت دوس ...

چی بگم؟؟؟

موندم بخدا

شوهرمم میگه بااینکه خیییلی دوست دارم برم.ولی اگه تو راضی نباشی نمیریم

یعنی واقعا به دوری از خانواده می ارزه؟؟؟ ما 1سالم نمیشه این خونرو خریدیم بعد پا پول این خونه نهااا ...

نفروشید خونه رو

برید فعلا اجاره

وام و سهام و اینام که دست شوهرته

کم کم یه خونه ای چیزی میخرید خب

یه راه دیگه ام هست فقط یه نمه خطریه  اختلاااااس

منم باشم نمیرم..چیه همه ریختن تهران..داره منفجرمیشه تهران..من ارومیه هستم..بهتره هرکس توشهرخودش باشه ...

آره والا.منم همینومیگم بهش.میگم همچین میگی تهران انگار چه خبره؟

میگه پیشرفتی که تو شهر بزرگتر هست تو کوچیکتر نیس

منم میگم آرامشیم که تو شهرای کوچیک هست تو شهرای بزرگ نیس