2777
2789
عنوان

دوباره شوهرم شروع کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشهدیم

مشهد واقعا جالب نیست من خودم مشهدم و مشهدی ام من اگر به خاطر شرایط کار همسرم نبود از مشهد میرفتم الان کجا مشهدین؟

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
نفروشید خونه رو برید فعلا اجاره وام و سهام و اینام که دست شوهرته کم کم یه خونه ای چیزی میخرید خب ...

خب برای همین خونه وام گرفته دیگه

دقیقا پارسال عید.یعنی  عید97 ما این خونرو خریدیم.تقریبا تو زمستون براش درخواست اومد

نه چه خوبی؟ اول از همه خانوادم که دورم ازشون.و بعدم کلی مشکلات دیگه نمیدونم همیشه از تهران واهمه د ...

از تهران و دودش و شلوغیش متنفرم

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
7تیر عزیزم. برای چی خوب نیس؟؟ منکه خیلی دوست دارمش.

نه دلگیر پس نزدیک مایین ما باهنریم 😶مگه تهران متری چنده🤦🏼‍♀️

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

نرو عزیزم شما هم حق نظر دادن داری بخصوص الان که باردار هستی چند وقت دیگه بچه که به دنیا میآد دست تنها تو شهر غریب میدونی چقدر سخته همسرت که اینها رو نمیفهمه اون از صبح تا بعدازظهر سر کاره تویی که باید با بچه داری و افسردگی بعد از زایمان کلنجار بری تو تنهاییهات اصلا راضی نشو  

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم💪😍
از تهران و دودش و شلوغیش متنفرم

حتی مدیرعاملم که اونم مشهد میشست بعدا بخاطر یه سری مسایل رفت تهران زندگی کرد. و همش در رفت و آمده.الان میگه تهران خیلی بده شلوغه و...

و حتی با همسرمم صحبت کرد. ولی شوهرمم انقدر خووووب متقاعدش کرد که حتی اومدئ بهم گفت برو دیگه  

متری 19تومن حداقل فکرکنم

خوب خوبه که الان خونه ما متری ۲۵ 😶تازه الان نه یکم پیش تر اوایل سال😶