2777
2789
اره حالا تازه شاگرد تبریزیان رو پیدا کردیم که کارش حرف نداشته و همه جواب گرفتن میریم سراغ همون. منم ...

اسم شاگردش رو بگو کدومشون رو نیگید

طب اسلامی خیلی خوبه.

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
اگه مشکلتون کم باشه سر ۶ماه جواب میگیرید انشالله مشکل ما چون زیاد بود بعد ۶ماه این جواب آزمایشش شده

نه ما هم مشکلمون زیاده مورفولوژی شوهرم دو درصده پارسال که آزمایش داد لااقل حرکت و تعدادش خوب بود اما حالا همونم خراب شده. تازه با کلی داروی خارجی و ویتامین و ژل رویال و... به نظرم همون کار رو ادامه بدین بهتره فقط درمانهای گیاهی صبر لازم داره دیر جواب میده ولی پایدار میمونه که ان شاءالله برای بچه های بعدیتم مشکلتون رفع شده باشه و دیگه دکتر نخواین

مرا عهدی است با جانان...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با همه اینا پیشرفتش این حد بوده؟ ایکاش قبل از عمل واریکوسل از زالو درمانی هم استفاده میکردین.  ...

بله بعد همه ی اینا شده این 

زالو درمانی روهیچ جوره نمیاد😔

خیلی ممنون🙏

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
نه ما هم مشکلمون زیاده مورفولوژی شوهرم دو درصده پارسال که آزمایش داد لااقل حرکت و تعدادش خوب بود اما ...

عزیزم مشکلتون نسبت به ما خیلی کمه خداروشکر 

شوهرمن آزواسپرم بود این براما یه جورایی معجزه است 

بهت قول میدم زودی جواب میگیری اگه همه ی دستورعمل هاشو موبه موانجام بدی

اسم شاگردش رو بگو کدومشون رو نیگید طب اسلامی خیلی خوبه.

ما اصفهانیم. آقای عاشوری. تو نمایشگاه قرآن قبل از سقط دومم و اینکه شوهرم ازمایش بده با معاینه نبضش گفت شکلشون خرابه اول شوهرم قبول نمیکرد اما بعد که آزمایش داد فهمید چه تشخیص خوبی داده اما نادونی کردیم و رفتیم مرکز ناباروری و دکترای شیمیایی مثلا درجه یک و غیر از کلی هزینه به نتیجه نرسیدیم حالا تازه دوباره پیداش کردیم و میخوایم بریم پیشش

مرا عهدی است با جانان...
عزیزم مشکلتون نسبت به ما خیلی کمه خداروشکر  شوهرمن آزواسپرم بود این براما یه جورایی معجزه است& ...

ان شاءالله مطمئن باش شما هم جواب میگیری و به زودی دامنت سبز میشه. من دیگه از جلوگیری خسته شدم خیلی عوارض داشته برام

مرا عهدی است با جانان...
ما اصفهانیم. آقای عاشوری. تو نمایشگاه قرآن قبل از سقط دومم و اینکه شوهرم ازمایش بده با معاینه نبضش گ ...

انشالله به همین زودی ها خبربارداریتو تواین تاپیک بنویسی🙏🙏🙏

بله بعد همه ی اینا شده این  زالو درمانی روهیچ جوره نمیاد😔 خیلی ممنون🙏

همین میشرفتم خیلی خوب بوده اگه خدا بخواد با همینم حامله میشی و سالم میمونه یکی از اقوام ما برای بچه دومش هرچی اقدام میکرد نمیشد بعد که شوهرش آزمایش داد گفتن اینکه شما یه بچه دارین و سالمه معجزه است و اسپرمش خیلی داغونه. در صورتی که برای اولی بعد از سه ماه اقدام گرفته بود

مرا عهدی است با جانان...
انشالله به همین زودی ها خبربارداریتو تواین تاپیک بنویسی🙏🙏🙏

ممنون عزیزم همچنین برای تو 🙏. خبر بارداری برای من استرسه به جای خوشحالی وقتی که صدای قلبشو بشنوم اونوقت تیکر میزنن

مرا عهدی است با جانان...
میخوام یه دکتراورولوژی خوب باشه شوهرمن اسپرمش اول صفربودبعدعمل واریکوسل وداروهای طب اسلامی شده این

عزیزم چه داروهایی مصرف کرد که بهتر شد؟منظورم داروی طب سنتی هست که گفتید

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍
بله بعد همه ی اینا شده این  زالو درمانی روهیچ جوره نمیاد😔 خیلی ممنون🙏

کاش میومدن 

منم همین مشکل رو دارم 

5 جلسه رفتم از 20 رسید به 80 

ولی مشکل تحرک هم هست 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

میشه نسخشو بگید عزیزم

نان باروریه اسمش 

40 تا سفیده تخم مرغ محلی نطفه دار + پودر نخود +پیاز به صورت کوکو درست کنین 7 قسمت کنین و طی هفت روز بخورن 

البته تنها این روش نیست. باید پرهیزها رو رعایت کنن و سردی نخورن 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن