2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تواینترنت بعضیا ازش بد گفتن که بداخلاقه و اینا،ولی به حرفش گوش بدی هم زود نتیجه میگیری هم اخلاقش خوب ...

خیلی ممنون 

چون مشکلمون روکسی نمیدونه نمیتونم ازکسی بپرسم کدوم دکترخوبه

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
توکلتون به خدا باشه و حالا که جواب داده همون روش را ادامه بدین صبور باشین ان شاءالله به نتیجه میرسین ...

ازهمینم خیلی میترسم چون با داروگیاهی تا اینجا اومدم 

توکلمون همیشه به خدا بوده وهست

چرا شوهرت داروهای طب اسلامی روامتحلن نمیکنه باورکن خیلی خوبه

دکتر صاحب کشاف

ما پیشش رفتیم اون موقع که شوهرم صفربود تعداداسپرمش ااصلا داروندادسریع فرستاد پیش برادرش برا ivfبیوپسی کردن وسریع ivfکردیم دوبارمنفی شدحتی دنبال علت هم نبودن 

ازهمینم خیلی میترسم چون با داروگیاهی تا اینجا اومدم  توکلمون همیشه به خدا بوده وهست چرا شوهرت ...

اره حالا تازه شاگرد تبریزیان رو پیدا کردیم که کارش حرف نداشته و همه جواب گرفتن میریم سراغ همون. منم دوتا سقط داشتم که از دومی یکسال میگدره و به خاطر توصیه این دکترهای شیمیایی که فعلا جلوگیری کنید به خاطر جلوگیری تمام سیستم بدنم ریخته به هم منکه تخمک و پریود عالی داشتم حالا غیر از مشکل شوهرم خودمم مشکل پیدا کردم

مرا عهدی است با جانان...
چیا مصرف کردن ؟

نان باروری دکترخیراندیش رودادم خورد

داروهای آیت الله تبریزیان طب اسلامی روخورد

خرنوب وخارخاسک ومعجون چهارمغزوخرما وشیر

سیروتخم مرغ واصلاح تغذیه

اره حالا تازه شاگرد تبریزیان رو پیدا کردیم که کارش حرف نداشته و همه جواب گرفتن میریم سراغ همون. منم ...

اگه مشکلتون کم باشه سر ۶ماه جواب میگیرید انشالله

مشکل ما چون زیاد بود بعد ۶ماه این جواب آزمایشش شده

نان باروری دکترخیراندیش رودادم خورد داروهای آیت الله تبریزیان طب اسلامی روخورد خرنوب وخارخاسک ومعج ...

با همه اینا پیشرفتش این حد بوده؟ ایکاش قبل از عمل واریکوسل از زالو درمانی هم استفاده میکردین. 

امیدتون رو از دست ندین. انشالله که به مطلب دلتون میرسین 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن