2777
2789
ممنون عزیزم همچنین برای تو 🙏. خبر بارداری برای من استرسه به جای خوشحالی وقتی که صدای قلبشو بشنوم او ...

انشالله این بارقلب کوچولو میزنه ونه ماه محکم بهت میچسبه😍😍

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
عزیزم چه داروهایی مصرف کرد که بهتر شد؟منظورم داروی طب سنتی هست که گفتید

من خارخاسک میدم بهش،خرنوب،مومیایی سیاه ،معجون خرما وچهارمغز،نان باروری،وثعلب،ژل رویال وسیاهدانه،قرص ول من،فارماتون،ویتامین ای،سی،زینک،
هفته ای دوبارآبگوشت،فلافل،تخم مرغ وسیر،تخم بلدرچین،بوقلمون،مرغ خانگی ،هرروز موزوخیلی چیزا باورکن بعضی روزا وقت ازخونه دراومدن ندارم وداروهای طب اسلامی که اسمش کور،کاسنی،مرکب چهار،تین فیل هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خارخاسک میدم بهش،خرنوب،مومیایی سیاه ،معجون خرما وچهارمغز،نان باروری،وثعلب،ژل رویال وسیاهدانه،قرص ...

ممنون عزیزم.همسرت آزمایش dfi هم انجام داده؟

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍

ان شالله که صاحب فرزند سالم و صالح بشید درمان رو ادامه بدید بقیش هم بسپارید به دستان معجزه گر و مهربان خدای قادر و متعال

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
ان شالله که صاحب فرزند سالم و صالح بشید درمان رو ادامه بدید بقیش هم بسپارید به دستان معجزه گر و مهرب ...

انشالله توکل به خدا🙏😍