2777
2789
عنوان

فهمید ولی حتا تبریکم نگفت!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 62 پست

شاید ازت دلخوره،کاری نکردی?یا اینکه سر راضی کردن خونوادش بحثی پیش اومده یا اگه میشناسنت چیزی در موردت گفتن ک توقع داشته از خودت بشنوه،ب نظرم اگه دیده و سکوت کرده و تو هم قبلا گفتی بهش مناسبتا واست مهمه دلیلی جز این نمیتونه باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی ک تبریکم نگفت😐 هیچ توجیحی قابل قبول نیست . یه تبریک خشک وخالی میتونست بگه . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
شاید ازت دلخوره،کاری نکردی?یا اینکه سر راضی کردن خونوادش بحثی پیش اومده یا اگه میشناسنت چیزی در مورد ...

روز قبلش حرف زدیم و اوضا اوکی بود 

ناراحت نیس ولی خیلی پرروعه

شاید متوجه نشده که تولدته 

چون بالاخره باهاش در ارتباطی اگه بفهمه حداقل کاری که می تونه کنه یه تبریکه ولی اونم نگفته حتما ندیده

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

کسی تبریک نمیگه به روش میارین😐

عزیزم ایشون ازاد هست شما هم ازادی میتونی انتخابش کنی یا نکنی ایشون تبریک نگفتن که کادو ندن یا خواستن نشون بدن همیشه همینن خود واقعیشون اینه هیچوقت تبریک نمی گن و کادو نمیدن 

صبر کن اگه ملاقات حضوری دارید یبارهمو ببینید و اگه ندارید چندروز بگذره. اگه تبریک نگفت یا چیزی براتون نخرید حتما کات کنید. باید بهتون کادو بده ربطی به زن و دوست نداره.حتی مستقیم بگید کادو بهم ندادی ببینید چی میگه.اگه دیدی خسیسه کات کنید خصوصاکه خانوادشم مخالفن

شایدم کلا خسیسه.دیگ بستگی داره شما میشناسی

امتحانش کن من ی بار ب عشقم گفتم گل طبیعی گرون در میاد برا خاستگاری گف تو ب پولش کار نگیر هرچی خواسی بگو

توام همینو بگو .بگو برا خاستگاریم صدتا گل رز میخری ببین چی میگه