2777
2789
عنوان

فهمید ولی حتا تبریکم نگفت!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 62 پست

بعضی از پسرا تولد بازی و اینا براشون مسخره بازیه ی ینی مهم نیس براشون چون تو خانواده نداشتن

بازم عکس از کیک و کادوهات بزار اگه عکس العمل نشون نده یعنی گاوه دگ

او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم می‌خواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدم‌کشی است ...                 #عشق_جانم#سیاوشم

ادم خسیس خسیسه قبلو بعدم نداره تبریکم نگفته ک خودشو بزنه کوچه علی چپ یهو گلی کادویی چیزی گردنش نیفته

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز قبلش حرف زدیم و اوضا اوکی بود  ناراحت نیس ولی خیلی پرروعه

خب چرا دوسش داری?وقتی ناراحتت میکنه،تب عشق میخوابه بعد ازدواج البته واسه بعضیا اونموقع چشاشونو باز میکنن،همین الان ی اب بزن صورتت چشات بازشه دختر،درسته قحطی شوهر و ازدواجه ولی مجرد موندن از زندگی کنار کسی ک مدام رو مخته خیلی بهتره

شاید خسیسه

بخدا قسم من ازوقتی که با شوهرم دوست شدم تمام خرج وگردنش گرفت .تا پول تو جیبیمو هم میداد.پولی رو که بابام میداد همه رو پس انداز میکردم.

حتما جدی بهت فکر نمیکنه

البته نمی خوام دلسردت کنم با توجه به تجربه ام گفتم

خب چرا دوسش داری?وقتی ناراحتت میکنه،تب عشق میخوابه بعد ازدواج البته واسه بعضیا اونموقع چشاشونو باز م ...

این ادم ابراز علاقه زبانی هم کم میکنه ولی میگه بارها سر تو با خانوادم دعوا کردم 

واقعا گیج شدم مونوم بین دو راهی 

تو موارد دیگه خوبه ولی بی توجهیش ...

نهههه اگ مهم باشی شاید براهیچ کی نخریده باشه اما براتو میخره

والا من با شوهرم چن سال دوس بودیم ن خونوادش براش تولد میگرفتن ن ب اونصورت کادو ولی بازم یادگرفته بود برا من بگیره با اینکه اصلا خودمم جشن نمیگرفتم کلا بستگی ب شخصیت هم داره ! دیگ پول نداره مثلا چیز گرون بخره ی روووسریو ی شاخه گل ک میتونه ک مهم اهمیت دادنه

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽
بچه ها نگین کات. کات ب زبون اسونه اما تو عمل سخته اگه مشکلش حل شدنیه یه چیزی بگین ک حلش کنه

دقیقا من راهکار مبخام کسایی که با همچین پسرایی تجربه داشتن

اخه بیرون میریم شام و خوراکی با خودشه

حتا یه بار من خاستم بدم بهش برخورد ولی این کارش نمیدونم

نهههه اگ مهم باشی شاید براهیچ کی نخریده باشه اما براتو میخره

بضیاشون فک میکنن بچه بازیه اخه

ولی ولن و عید و اینا رو خوب میگیرم من دور و ورم دیدم این مدلی

او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم می‌خواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدم‌کشی است ...                 #عشق_جانم#سیاوشم

ببین خواستگارت کلن اهل ابریک و سورپرایز و جشن بازی نیس خب

اگه اینا برات مهمه ب دردت نمیخوره

من خودم خعلی برام مهمه نامزدمم همه رو میگیره حتی عسد غدیرو البته سیده

دقیقا من راهکار مبخام کسایی که با همچین پسرایی تجربه داشتن اخه بیرون میریم شام و خوراکی با خودشه ح ...

من خیلی دوس دارم کمکت کنم ولی عشقم اینجوری نیست

ب هرحال ناراحتی تو بهش بگی بهتره شاید دلیلی داشته باشع