2777
2789
عنوان

متخصص مو در اصفهان کیه؟؟

42800 بازدید | 46 پست

متخصص مو میخام کسی که تو کارش خبره باشه .

برا پوست نمیخام. فقط مو 

دارم کچل میشم .

هرکه میشناسه کوتاهی نکنه بگه یکی رو از کچلی نجات بدید.😆😆😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکتر اصیلیان رو شنیدم خوبن ولی داروهاشون خیلی گرووووونه

اگه واقعا ریزش موهام خوب بشه مشکلی ندارم از پولش 

خسته شدم  منم دلم موهای بلند وپر  میخام 

همش باید کوتاه کنم وجسبیده به سرن😢😢😢😢

اگه واقعا ریزش موهام خوب بشه مشکلی ندارم از پولش  خسته شدم  منم دلم موهای بلند وپر   ...

منم داشتم تقریبا کچل میشدم خدا خیرش بده دکتر ویدا حیدری نجاتم داد البته شامپوها وداروهای گرونی مینویسه ولی من دوباره موهام در اومدن بعد ۶ماه البته اول ریزش بند میاد وبعد کم کم دوباره دراومد الان خداراشکر مثل قبل شدم

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

البته خمینی شهره خیابان بوعلی طبقه بالای داروخانه حکمت.انقدرررر خوبه ک ارزشش را داره بری پیشش هم واسه پوست عالیهههه هم مو 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم