2777
2789
عنوان

هزینه ترمیم دندون

2104 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها کسی میدونه هزینه ترمیم دندون چقده دیروز رفتم دندونامو ارتودنسی کنم گفتم بزار اول ی عکس بگیرم دندونای خرابمو درس کنم گفت ۱۴تا دندونت خرابه باید ترمیم بشه ۵نیم خرج اوناس با ارتودنسی ۱۲و۱۳تومنی میشه خیلی پشیمونم مراقب دندونام نبودم

من قبلا ک ایران بودم یعنی چندین سال پیش ۵تا دندون خراب داشتم دوتا ی جلو هم ک وسطش سیاه شده بود دکتره ک نگاه کرد گفت کسایی ک دندون خراب زیاد دارن میتونیم تخفیف بدیم یکم ولی نرفتم دنبال کاراش یادمه خیلی گرون گفت بازم حرف میزدی میگفتی تخفیف هم میدن یانه چون هزینه اش ریاده

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دندون هام ارثی خراب میشن با اینکه مرتب مسواک میزنم هیچ وقت بدون مسواک نخوابیدم ولی خود به خود میپوسن اصلا درد و.....هیچی ندارم خود به خود خراب میشن الانم بیشتر دندون هام کشیدم 😕فقط دندون های جلوم مونده گفتم برم بکارم خیلی زیاد میشه هزینه اش فعلا گفتم یک مدل دندان مصنوعی بزارم ک با سیم وصل میشه به دندون های جلوم و یک دندونی ک اخر مونده بهترازاین مصنوعی هاس ک درمیارن 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
خیلی میگیرن

کلا هزینه دندان پزشکی تو همه کشورها گرونه عزیزم

خب اگ اینجوری باشه خوبه واسه من میشه ۲۸۰۰ن ۵نیم

نه عصب کشی نه روکش فقط پر میکنه. با عصب کشی هر دندون 1تومن با روکش که دیگه خدا میدونه

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕
خخخ دندون مصنوعی اعذابشم کم تره

ای خواهر یکی موهاش ارثی ۱۵سالگی سفید میشه یکی از بچگی پیشونیش چروک داره ولی شانس من دندون هام خود به خود میپوسه ،میگم ک خواستم بکارم هزینه هریک دندون ایمپلت فکرکنم اسمش درست گفتم 😂دونه ای دوهزار یورو درمیاد تو حساب کن ۶تا دندون چند بشه !!!!!یک مدل دندان مصنوعی مادربزرگا هست ک شبا درمیارن روزا میذارن😐😅اون خیلی ارزونه ولی این مدلی ک من میخوام بزارم تقریبا سفت وکیپ میشه یعنی ازطریق سیم به دندون های باقی مونده وصل میشه و اصلا لازم نیس دربیاریش مثل دندون کاشته شده اس

الان خارج از ایرانید چ کشوری

آلمانم