2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی استارتر عزیزم نماز شب هرچی به اذان صبح نزدیک تر باشه ف1یلتش بیشتره واگر بترسی که خواب بمونی میتونی قبل خواب بخونی وبعد بخوابی یعنی بعداز نیمه شب شرعی

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

من چله نماز شب نذر کردم شروع کردم خوندم. شب سی و نهم حاجت گرفتم خداروشکر

دوران پریود قطع کرده بودم

ولی بقیه شبا نیم ساعت قبل اذان صبح بیدار میشدم میخوندم

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت
من چله نماز شب نذر کردم شروع کردم خوندم. شب سی و نهم حاجت گرفتم خداروشکر دوران پریود قطع کرده بودم ...

مال دوران پریود رو قضاست نخوندین؟خوش بحالشون برای منم دعا کنین حاجتمند بگیرم.

مال دوران پریود رو قضاست نخوندین؟خوش بحالشون برای منم دعا کنین حاجتمند بگیرم.

عزیزم من نذرم چهل شب بود

مثلا شانزده شب خونده بودم که پریود شدم. بعد هفت روز پریودی شب هفدهم رو خوندم

عزیزم من نذرم چهل شب بود مثلا شانزده شب خونده بودم که پریود شدم. بعد هفت روز پریودی شب هفدهم رو خون ...

۹یعنی همه رو سر وقت خوندین؟چطور دعا کردین خوشبحالتون واقعا. 

۹یعنی همه رو سر وقت خوندین؟چطور دعا کردین خوشبحالتون واقعا. 

بله سر وقت خوندم

عزیزم از تمام گناهام توبه کردم. حتی دروغ مصلحتی هم نمیگفتم. چادری شدم که حجابمو کامل رعایت کنم. خیلی مراقبه کردم خداروشکر موفق شدم. خدا حاجتمو داد

فقط مهم این هستش که چهل روز مداومت داشته باشی و در دوره عادت چون نماز نداریم اون تعداد روز میتونی لباستو تمیز کنی وضو بگیری روبه قبله فقط نماز وتر بخونی با یک حمد  وبدون قنوت ولی بعد از غسل باید مجدد اون چند روز قضاشو بخونی ان شاءلله حاجت روا بشی 

درمورد ثواب قضای نماز شب اطلاع دارین خداوند تمام فرشتگان را شاهد میگیرد که بنده اش را بخاطر قضا کردن نماز مستحبی مستقیم داخل بهشت وارد کند درهر جایی که خود بنده دوست داشت ساکن شود خوشا به سعادتشان

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
من چله نماز شب نذر کردم شروع کردم خوندم. شب سی و نهم حاجت گرفتم خداروشکر دوران پریود قطع کرده بودم ...

سلام ببخشید من چن شب نماز شبمو شروع کردم ولی عادت دارم کلا شبا نمیخوابم اینجوری قبول یا حتما باید بخوابم از خواب بیدار شم؟ 

سلام ببخشید من چن شب نماز شبمو شروع کردم ولی عادت دارم کلا شبا نمیخوابم اینجوری قبول یا حتما باید بخ ...

سلام قبول حق باشه. اصلا اشکالی نداره. به نمازصبحت که وصل کنی عالی میشه

سلام ببخشید من چن شب نماز شبمو شروع کردم ولی عادت دارم کلا شبا نمیخوابم اینجوری قبول یا حتما باید بخ ...

میگن اینجوری فضیلتش بیشتره که تو در اوج خواب بیدار میشی میری راز و نیاز با خدا 

عزیزم سر نماز شبت برای منم دعا کن 

زندگی زیبا دوستت دارم ...

ترک گناهم کرده بودین تو این مدت ینی اصلا غیبت نمیکردین

زندگی زیبا دوستت دارم ...
ترک گناهم کرده بودین تو این مدت ینی اصلا غیبت نمیکردین

بله عزیزم اصلا غیبت نمیکردم. حاجتم خیلی برام مهم بود وقتی کسی هم غیبت میکرد گوش نمیدادم میگفتم بخاطر بقیه چرا از حاجتم دور شم