2777
2789
عنوان

بچه

89 بازدید | 12 پست

سلام .بچه ها با خانواده شوهرم تو یه خونه زندگی میکنم و کلی مشکلات داریم تازه شوهرم میگه باید بچه دار بشیم .البته میدونم حرف اونا رو تکرار میکنه.خوته هم نداریم من گفتم تا خونه دار نشیم بچه نمیخوام .تو اعصاب خوردی چیکار کنم اخه ؟

اگر سنت بالا نیست تا زمانی که رابطه ات مستحکم نشده بچه نیار

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحت هیچ شرایطی فعلا بچه نیار تا مستقل شید . شوهرت پولی پس اندازی نداره خونه بخره برید ؟

زمین داریم ولی پدر شوهرم بخاطر اینکه همیشه وابسته باشیم بهمون نمیده . خودشون یدفه جلو ما گفتن اگه بچه ها چیز بدیم میرن .میخوان همیشه محتاجشون باشیم .ولی شوهرم خودش تنها نمیتونه خونه بخره .تازه با وام هایی که گرفته حتی اجاره هم نمیتونه بکنه 

اگه اینطورن که باردارشی به جات کارکنن ومراعاتت کنن بهتره تازه
🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

خودم به هیچ وجه نمیخوام .ولی یجورایی میترسم رکب بخورم .اخه اینا سابقه شون خرابه یدفه مادرشوهرم به یکی میگفت کاندومو با سوزن سوراخ کن و از اینجور حرفا .میخوام یواشکی قرص بخورم .راستش میترسم یوقت یه فوضولی بکنه