2777
2789
عنوان

درد شدید بعد از جراحی دندون عقل

107 بازدید | 17 پست

سلام به نی نی سایتی های عزیز من ۴ شهریور دندون عقلم نهفته ی فک پایینم رو جراحی کردم و الان که ۸شهریوره هنوز درد شدید و غیرقابل تحملی دارم کسی هست تجربه ی جراحی دندون عقل نهفته داشته باشه،چند روز این دردش طول میکشه؟

دکتر برام بخیه ی کشیدنی زده و گفته ۱۲ روز دیگه برم بکشمش،فک پایین عقب تر رفته و به سختی باز میشه...🤕😖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا من هر دوتا دندون عقل فک پایینم نهفته ان، ولی درد ندارن شما درد داشتی که کشیدی؟

درد نداشتم ولی دندون عقل فک پایینم نهفته بود و تاج دنون متمایل به ریشه ی آسیب دندون کناریش بود و داشت به ریشه های دندون کناریش آسیب میرسوند

ازمنم فکم قفل شد و ورم شدید تا یه هفته که ورم داشت و درد میکرد بعد کمتر شد ولی از من بیشتر از یه ماه ...

وااای چه بد،من باید با این وضعیتم بشینم درس بخونم چون چند روز دیگه باید برگردم دانشگاه سه تا از امتحان پایان ترمم رو بدم که بخاطر جنگ لغو شده بود

اصلا با این وضعیت که نه میتونم غذا بخورم و مدام ضعف و درد دارم نمیدونم چجوری تمرکز کنم🤦🏻‍♀️

ببین من فک پایین دندون نهفته جراحی کردم و تا سه هفته واقعا اذیت شدم، حتی فکر کردم فکم شکسته رفتم عکس گرفتم که سالم بود، چند بار شد که شبا رفتم درمانگاه مسکن زدم، هر 5 ساعت یدونه نوافن هم خوردم

اگر اذیتی برو دکترت اول. برات شست و شو بده خیلی تاثیر داره

وااای چه بد،من باید با این وضعیتم بشینم درس بخونم چون چند روز دیگه باید برگردم دانشگاه سه تا از امتح ...

دقیقا منم امتحان دارم 

و اینکه باید برم باز دندون پزشکی که اگه مونده باشه بکشه 

بدیش اینه که برام بخیه زد 

الان باید باز کنه دوباره بکشه هرچی که مونده 

از من فکم اندازه صورتم ورم کرد 

خیلی اذیت شدم 

دقیقا منم امتحان دارم و اینکه باید برم باز دندون پزشکی که اگه مونده باشه بکشه بدیش اینه که برام بخیه ...

یعنی یه تیکه از دندون داخل فک ات مونده؟

از کجا این رو فهمیدی؟

نگران نباش، غذای آبکی بخور فقط همونم بریز تو کاسه هورت بکش آروم

خیلی ضعف دارم،من جراحیم تقریبا دو ساعت طول کشید خیلی ازم خون رفت و از اون موقع تا الان یه وعده ی درست و حسابی غذا نتونستم بخورم حتی آب خوردن هم با درده

یعنی یه تیکه از دندون داخل فک ات مونده؟از کجا این رو فهمیدی؟

سر جاش هنوز داره درد میکنه دیگه یه ماه و نیم گذشته نباید درد کنه 

اگه عفونتم باشه من آموکسی سیلین زیاد خوردم 

یکم زیاده روی کردم میگم نخورم که باز مشکلی برام نداشته باشه

سر جاش هنوز داره درد میکنه دیگه یه ماه و نیم گذشته نباید درد کنه اگه عفونتم باشه من آموکسی سیلین زی ...

سلام عزیزم میتونم بپرسم دردت چطوریه
من روز 9 جراحیمه هی تیر میکشه بیچارم کرده
دکترم رفتم میگه عادیه همه چی اوکیه