2777
2789
عنوان

چکار کنم با دخالت های مادرم 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 75 پست
عزیزم فقط با شوهرت برو با اونم برگرد نمون.جدای از خورد و خوراک شوهرت ی نیازهای دیگ هم داره هر مردی ت ...

والا بخدا صد بار گفتم بهش 

صددرصد مرد نیازهای هم داره 

زمونه روز به روز بدتر میشه 

باید سعی خودمو بکنم که نزارم اتفاقی بدتر از روابط سردی افتاده بین من و شوهرم بیفته 

سعی کن سر سنگین باشی باهاش .بچها خوب میگن فوحش میده تلفنتو قطع کن زنگ میزنه چندتا درمیون جواب بده.یج ...

ممنونم از راهنمایی هات 

انشالله بهترین ها در راه زندگیت قرار بگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا زده شدم دلم میخواد کمتر برم که کمتر مشاجره داشته باشیم  دختر منم یه حرفی چیزی میگه مام ...

اره کمتر برو خونش .بگو از این ب بعد فوحش بدی قطع میکنم .بابا گلیم خودتو از آب بکش بیرون .شجاعت داشته باش دخترت فردا تورو ببینه بی دستو پامیشه.من خودمم مجردی بی دست و پا بودم فقط جسم داشتم نه حرف میزدم نه کسی آدم حسابم میکرد همه میگفتن دیونه ام بعد ازدواج یخورده خوب شدم بعد زایمان دیگه پرو شدم البته الانم ساکتم همسرمم ساکت وآرومه ولی ی دختر دارم زبونش 10 متر 3سالشه ولی همه دوسش دارن چون همیشه پشتش بودم ازش دفاع کردم خانوادمم واسه خود شیرینی چیزی براش بخرن اول منو نگاه میکنه اجازه بدم میگیره چون بهش گفتم کهخیلی آدما خوبن ولی درواقعیت خیلییییییییی بد هستن.خوشبختانه میفهمه ومنم قورت میده قربونش برم

خدااااااااااااااااااابغلم کن.خیلی خستم
اونم دلش نمیخواد اینجوری بشه اما ازبس روش فشار اومده دوره خوبی نداشته ،یهو عصبی میشه پرخاشگر میشه،ما ...

عزیزم ممنونم از حرف ها و راهنمایی و این حس خوبی که به آدم میدی.

امیدوارم درست شه 

ممنونم 

عزیزم ممنونم از حرف ها و راهنمایی و این حس خوبی که به آدم میدی.  امیدوارم درست شه  ممنون ...

اخه چرا همچی رو ب مادرت میگی 

که خونه ی کی میری 

ک همسرت چی گفت از بس گفتی عادت کرده 

تا میتونی ب مامانت محبت کن و احترام بذار .ولی بفکر زندگی خودتون باش

هیچ وقت بی احترامی نکردم بهش چون میدونم اونم یه زمانی دختر بوده دخترانه های داشته غرور و آرزوهای داشته 

شاید سرکوب شده 

و همیشه محبتم بهش ثابت بوده 

ممنونم ازتون بانو 

اره کمتر برو خونش .بگو از این ب بعد فوحش بدی قطع میکنم .بابا گلیم خودتو از آب بکش بیرون .شجاعت داشته ...

خب ببین شما میگی بی دست و پا !

میدونی از از کجا میاد؟

وقتی بچه ای با کتک بزرگ شه حق هیچی نداشته باشه خب معلومه بی دست و پا میشه 

منم از این قاعده مستثنا نبودم 

ولی باید به قول شما گلیمم از آب بکشم بیرون 

عزیز دلم 😍دقیقا مثل دختر من اونم یک زبونی داره از الان همچی حق خودش میگیره 

بخدا منم خسته شدم از این وضع میخوام درست شه  مثلا الان ما اردیبهشترفتیم شهرستان  الان ...

باید این وضع رو تغییر بدی. فقط هم خودت می تونی این کار رو بکنی. مطمئن باش اگه کاری نکنی، زندگیت خراب میشه.

پدر ک نیست مادر .بعدشم احترام مدر مادر واجب

مادری که بچش رو کتک میزنه و بهش توهین میکنه، چه احترامی داره؟ مادر اول باید احترام رو به بچش یاد بده بعد ازش توقع داشته باشه.

ضمنا اجازه دخالت در امور شخصی دادن اسمش احترام نیست. 

باید این وضع رو تغییر بدی. فقط هم خودت می تونی این کار رو بکنی. مطمئن باش اگه کاری نکنی، زندگیت خراب ...

اره واقعا اگه حرکتی نکنم مسلم که زندگیم خراب میشه 

ممنونم از شما دوست عزیز