سلام دوستان. من تا حالا از این جور تاپیکها نزدم ولی مجبور شدم ببخشید. دوستان دقیقا دو ماهه پریودای من عجیب غریب شده از نظر نظم یکم به هم ریخته ولی نه خیلی تقریبا البته توی همون زمان قبلیش داره اتفاق میوفته با یکی دو روز تاخیر یا جلو افتادن ولی کیفیتش تغییر کرده... ببخشید توضیح می دم قبلا از کم شروع می شد یکم شدید می شد و در اخر کم بود و قطع می شد و هفت روزه هم بود... ماه پیش و این ماه عوض شده شرایطم انگار... اولش کم هست ولی یه دفعه یک روز یا دو روز قطعه تقریبا و ترشحات تقریبا عادی دیده می شه و بعد کمی شدید شد که حتی نوع خونریزی متفاوت بود. ماه پیش که اینجوری بود یکی دو روز بعدش باز اومد و ببخشید نوع و رنگ خون دفع شده بسیار متفاوت با همیشه بود... بعد هم سر پاک شدن کلی منو اذیت کرد و بیش از هفت روز طول کشید... از اول نوجوونیم تا حالا سابقه نداشته ...من می ترسم... نکنه از حرص و جوش دارم یایسه می شم... می دونم باید برم دکتر ولی تا وقت بگیرم داداری می خوام... البته چندین ماه هم هست که عفونت دارم که خوب نمی شه... ولی قبلا هم عفونت داشتم تاثیری روی پریودم نمی ذاشت.... من خیلی حالم بده...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...