2777
2789
عنوان

جراحی پلک بلفاروپلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 2453 بازدید | 42 پست
حالااگه میتونی توضیح بده کجاش خراب شده؟؟ نکنه رد بخیه مونده.

بخیه طولانی تا دم ابروم  پوست رو زیادی بریده و ابروم کشیده شده توی چشمم فاطله چشم و ابروم رو کلا برده  من ابروهام کمونی بلند بود 🙄

بخیه طولانی تا دم ابروم  پوست رو زیادی بریده و ابروم کشیده شده توی چشمم فاطله چشم و ابروم رو کل ...

واقعا حیف.من که کلا دارم از عمل های زیبایی هر چی که هست زده میشم چون پیش بهترین دکترام که بری باز میگی ارزشش رو نداشت وخودم بهتر بودم.مگر مشکل خاصی باشه.

برای  شما هم متاسفم.به مرور جای بخیه ها بهتر میشه ولی خدا بعد از ارایش به خصوص سایه که کلا خیلی بد میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا حیف.من که کلا دارم از عمل های زیبایی هر چی که هست زده میشم چون پیش بهترین دکترام که بری باز می ...

بله متاسفانه دکترم خیلی بد بود و دروغگو بودن بیسوادا  عکس فرستادم  ولی فکر‌کنم همه میتونن ببینن بهتره پاک کنم البته فقط جای بخیه اس 

تهران هستم  

من دختر عمم از اهواز اومد تهران و پلکشو عمل کرد عالیه و اصلا جای خط هم نداره معلوم نیست عمل کرده میخوای برات ازش اسم دکترشو بپرسم یک ویزیت پیشش بری؟

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
نمیخوام حرص بخوری ولی خیلی خرابکاری کرده.

متاسفانه حقیقته و خیلی زیاد خرابکاری کرده پیش ۵ تا فوق تخصص رفتم گفتن پوستی نمونده که ترمیم کنیم  برو یک سال دیگه بیا ببینیم پوست کش اومده کمی یا نه!   اسم این دکترو بخدا باید داد توی نی نی سایت مردم سرچ میکنن ببینن  نرت و این بلا سرشون نیاد مثل من بیچاره شن 😥

خوب اسم دکتروبگوتابقیه نرن پیشش

اینجا میشه بگم ؟ همه میتونن ببینن ؟  اسمش دکتر هوشنگ پرگاری هست توی خیابون جیحون مطبشه  روزی چندین جراحی هم میکنه لیفت صورت و همه کار.. افتضاح ِ کارش زد چشم ابروی منو بی ریخت کرد میگه لیفت کردم برات  ... بهش میگم لیفت برعکس کردی ؟ تازگیا لیفت اینشکلی میکنن ؟؟؟ مژه هام میخوره به ابروم بخدا . همه بهم میخندن با این جراحی بدترکیبی که کرده 😐