2777
2789
عنوان

باردارها بیایید لطفا

119 بازدید | 16 پست

هفته 32 بارداری ام امشب مهمانی بودم شام خورشت زعفران بود یعنی کلا مرغ رو تو زعفران و دارچین خابونده بودن من فقط مرغشو خوردم اب خورشت که توش زعفران و دارچین بود نخوردم. اما حالا یه مقدار کمرم درد میکنه.به نطرتون خطرناک بوده؟اینم بگم مرغش یکسره طعم دارچین و زعفران میداد چون کلا با این خورشت پخته بود.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا هیچی نمیشه استراحت کن کمر دردت رفع شه.حتما خیلی نشستی به کمرت فشار اومده

قبلش هم حلوا اوردن که با زرده تخم مرغ و زعفران درست شده بود.از اونم یه قاشق خوردم😑

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
قبلش هم حلوا اوردن که با زرده تخم مرغ و زعفران درست شده بود.از اونم یه قاشق خوردم😑

الکی خودتو نگران نکن.زعفرون زیاد ماهای اول باعث سقط میشه چون نطفه ضعیفه

الانکه دیگه اثری نداره.اونم کم بوده نگران نباش

نه بابا من کلی زعفرون خوردم بابا بچه همه چیش تکمیله😂 سه ماه اول خطرناکه اونم در حد یه لیوان غلیظ

صاحبخونه هم همینو میگفت میگفت بخور عیب نداره اوایل نیستی که

الکی خودتو نگران نکن.زعفرون زیاد ماهای اول باعث سقط میشه چون نطفه ضعیفه الانکه دیگه اثری نداره.اونم ...

ان شاءالله😇

فك كنم تا هفته ٣٥ زعفرون ممنوعه چون باعث انقباض رحم ميشه ببين اگه دووم كرد يا درد بيشتر شد برو دكتر& ...

الان رو مبل نشستم بهترم