2777
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2202 بازدید | 85 پست
تو جنوب ینفرو اینارو بهمون گفت 

راسته میگن اگر اعتقاد به سحر و جادو نداشته باشی دعا هم نمیتونه روت اثر بذاره ؟؟ 

‍ ﺷﮏ ﻧﮑﻦ! ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺧﺮﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺗﻮﻛﻞ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ تاریکیﻧﻮﺭی ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ میشودﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍی ﺭﺥ میدهدو ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﺳﺪ ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راسته میگن اگر اعتقاد به سحر و جادو نداشته باشی دعا هم نمیتونه روت اثر بذاره ؟؟ 

ا ببین این اقایی که اینارو به ما داد به من گفت پاشو برو بیرون وقتی اعتقاد نداری پس تاثیری هم نداره

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏
ا ببین این اقایی که اینارو به ما داد به من گفت پاشو برو بیرون وقتی اعتقاد نداری پس تاثیری هم نداره

خب اگه اعتقاد نداشته باشیم نمیتونن اذیتمونم بکنن یا کسی برامون سحرو و جادو کنه اثری رومون نمیذاره ؟؟؟

‍ ﺷﮏ ﻧﮑﻦ! ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺧﺮﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺗﻮﻛﻞ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ تاریکیﻧﻮﺭی ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ میشودﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍی ﺭﺥ میدهدو ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﺳﺪ ...
خب اگه اعتقاد نداشته باشیم نمیتونن اذیتمونم بکنن یا کسی برامون سحرو و جادو کنه اثری رومون نمیذاره ؟؟ ...

نمیدونم تاثیر میزاره یا نه 

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏
خب اگه اعتقاد نداشته باشیم نمیتونن اذیتمونم بکنن یا کسی برامون سحرو و جادو کنه اثری رومون نمیذاره ؟؟ ...

میذاره صددرصد ولی شما متوجه نمیشی از طرف اونه.ربطش میدی به حواس پرتی و شانس و کم کاری خودت 

نمیدونم تاثیر میزاره یا نه 

مرسی عزیزم از راهنماییات 😗

میذاره صددرصد ولی شما متوجه نمیشی از طرف اونه.ربطش میدی به حواس پرتی و شانس و کم کاری خودت 

اخه من شنیدم میگن اگه قلبا و روحا ضعیف باشی و باور داشته باشی به اینچیزا بیشتر اثر میذاره . 

اگه باور نداشته باشی اثری روت ندارن . احساس میکنم اینا که دعا و اینچیزا مینویسن منبع درامدشونه الکی به همه میگن سحر شدی 

من همزاد عاشق داشتم و خواستگاری هام به نتیجه نمی رسید و تمام علایم همزاد را داشتم و دعای دفع همزاد و چله بری گرفتم  مشکلم حل شد شماره اش را این جا می گزارم کسی مشکل همزاد و جن عاشق داشت با سید اکبر برگی تماس بگیره تا انشالاه مشکلش حل بشه .. مارا هم دعا کنید التماس دعا دارم

تلفن سید اکبر برگی 09195409018