2777
2789
عنوان

دوستان وارد به تل بیاین لطفا

49 بازدید | 11 پست

سلام چجوری میشه فهمید کسی تو تل گرام شماره منو داره یانه؟

اون قسمت ازتنظیمات که فعال میشهـوـآدمک جلو شماره میاد کجای تل گرامه؟مرسی پیشاپیش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه تو مخاطبات اگ شمارتو داشته باشه کنارش ی علامت دوتایی میاد

دومم اینکه اگ شمارشو هم پاک کنی وقتی بری تو صفه چتش شمارش واس تو میاد 

شجاعانه،خودت باش!

برو تنظیمات تنظیمات گفت و گو ها بعد ی قسمتش زده مخاطبین دو طرفه اونو باید فعال کنی

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
اول اینکه تو مخاطبات اگ شمارتو داشته باشه کنارش ی علامت دوتایی میاد دومم اینکه اگ شمارشو هم پاک کنی ...

مالع من نداره این قابلیتع را قبلا باید میرفتی تنظیمات تا همون علامته بیاد الان یاپم نییت تنظیماتش کجابود...تل گرام شما چیه؟

مالع من نداره این قابلیتع را قبلا باید میرفتی تنظیمات تا همون علامته بیاد الان یاپم نییت تنظیماتش کج ...

موبو داره واس من اصلیه نداره

ولی از اون روش دوم میفهمم دارن یا ن

شجاعانه،خودت باش!
مرسی گلم تل اصلی نداشت شما تل گرامتون چیه؟

من ندارم قبلا موبو گرام داشتم اینجوری تنظیمش میکردم 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.