اگه با شخصی از اقوامبه مسافرت برید و ماشین شما دچار تصادف بدی بشه و مجبور بشید با جرثقیل برش گردونید شهرتون ولی همسفرتون با خانوادش بمونن و به سفرشون ادامه بدند چه حسی خواهید داشت ؟
اگه طرف برادرتون و خانمش باشن
.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
هیچی اونا مجبور نیستن بخاطر تصادف ما سفرشون خراب بشه
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط ماشین خسارت دیده؟خب کاری از دست اونا بر نمیومد ک بیخیال باش
بله فقط ماشین
.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
ما با اتوبوس برگشتیم شهرمون اونا حتی زنگ نزدن بپرسن کجایید چکار کردین
مثلا من برادرم تصادف کنه من بشینم خوش بگذرونم؟؟ فازتون چیه😂😂😂
بخدا تعجب کردم از بعضی جوابا