2777
2789
فروختیم واسه اجاره خونه 2ماه پیش 

اگه حلقه ات رو بفروشی تا عمر داری عذاب میکشی.

مامانت چیزی برات نمیخوره؟

البته ناراحت نشی پرسیدم .من خودم جزو کسائی هستم که مادرم برام هیچی نمیخره ،رسم داریما اما بابام نمیزاره بخره

خودم پنج ساله دارم پول کنار میزارم واسه سیسمونیم

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فروختیم واسه اجاره خونه 2ماه پیش 

همسرت شغل داره؟؟؟؟اینجوری نمیشه که واسه هرکاری طلابفروشی.طلاهات تموم شدمیخوای چیکارکنی؟؟؟؟😔

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
نمیشه از کسی قرض بگیری پولای بعد زایمانتو جاش بدی  یا الان یه سری مهما رو بخر بقیه رو بذار بعد ...

خواستم ندادن راستش میخواستم برم سونو ازمایش غربالگری از خواهرم وضعش خیلی خوبه خواستم نداد مجبور شدم میزناهارخوری جهازمو با گامپیوتر مجردیمو بفروشم برم.

میشه واسه سلامتی و شفاعت بابام صلوات بفرستید حالش اصلا خوب نیست منم دعاتون میکنم❤💋کاربر قدیمی فریا
قصدمم همینه رفتم پرسیدم وسایلای ضروریش 600تومن میشه.

من بچه اولمه واسش از این لباس تیکه ای ها گرفتم‌ تیکه ای ۵تومن بودن جنسشون هم خوبه واسه یکی دوماه اولش همین کافیه یه پتو گرفتم براش۷۰تومن یه سرویس خواب ک توش قنداق فرنگی ولحاف وتشک وبالش داره هم گرفتم واسش ۱۵۰تومن دیگه فقط وسایل بهداشتی میخاد شامپو وصابون ودستمال مرطوب واینا ویه سرهمی هم براش میگیرم واسه موقهی ک میان دیدنش ویه حوله

کلا همشون ۳۰۰تومن میشن

خواستم ندادن راستش میخواستم برم سونو ازمایش غربالگری از خواهرم وضعش خیلی خوبه خواستم نداد مجبور شدم ...

ببخشیدولی برام سوال شدبااین وضعیت چراباردارشدین خودتون خواستین یاناخواسته بود؟؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
دوستان من حلقمو بفروشم شدید ب پول نیاز دارم وسایل نوزادمو بگیرم زشته بفروشم 80ماهمه هیچی نخریدم

فعلا دستی بگیر از کسی بعد پول کادوی بچت را که چشم روشنی میارن را بده طرف 

اگه حلقه ات رو بفروشی تا عمر داری عذاب میکشی. مامانت چیزی برات نمیخوره؟ البته ناراحت نشی پرسیدم .م ...

رسم نداریم ما واسه ابجیمم نخریدن،اخه چیکار کنم پس دیگ جوز حلقمو چیزی ندارم

میشه واسه سلامتی و شفاعت بابام صلوات بفرستید حالش اصلا خوب نیست منم دعاتون میکنم❤💋کاربر قدیمی فریا
همسرت شغل داره؟؟؟؟اینجوری نمیشه که واسه هرکاری طلابفروشی.طلاهات تموم شدمیخوای چیکارکنی؟؟؟؟😔

همین ک حامله شدم از شرکت بیرونش کردن شرکت کم اورده همه طلاهامو فروختم فقط حلقم مونده فعلا کار پیدا نکرده بیکاره