2777
2789
من بچه اولمه واسش از این لباس تیکه ای ها گرفتم‌ تیکه ای ۵تومن بودن جنسشون هم خوبه واسه یکی دوماه اول ...

کجا گرفتی؟منم همینارو میخوام با یک ساک نوزاد 

میشه واسه سلامتی و شفاعت بابام صلوات بفرستید حالش اصلا خوب نیست منم دعاتون میکنم❤💋کاربر قدیمی فریا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین ک حامله شدم از شرکت بیرونش کردن شرکت کم اورده همه طلاهامو فروختم فقط حلقم مونده فعلا کار پیدا ن ...

عزیزم برات صلوات میفرستم ان شاالله مشکلت حل بشه😔

به شوهرت بگوکارنمیادسراغت خودش بگرده پیداکنه تواین بحران اقتصادی کارگری کردن هم نبایدبرای کسی ناخوشایندباشه بچه بیادهزینه زندگیتون خیلی بیشترمیشه پس هرکاری حلالی که بودبره

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
ببخشیدولی برام سوال شدبااین وضعیت چراباردارشدین خودتون خواستین یاناخواسته بود؟؟؟؟

کار داشت شرکت میرفت 2ماهم بود عذرشو خواستن یهو طلب داره ازشرکتش اما نمیدن کثافتا کم اورده صاحب شرکت.منم نمیدونستم حامله بشم اینطور میشه خیلی سخت میگذره بهم خدا نگذره ازشون

میشه واسه سلامتی و شفاعت بابام صلوات بفرستید حالش اصلا خوب نیست منم دعاتون میکنم❤💋کاربر قدیمی فریا
فعلا دستی بگیر از کسی بعد پول کادوی بچت را که چشم روشنی میارن را بده طرف 

خواستم از نزدیکترینم خواهرم خواستم نداد 

عزیزم برات صلوات میفرستم ان شاالله مشکلت حل بشه😔 به شوهرت بگوکارنمیادسراغت خودش بگرده پیداکنه توای ...

مرسی فداتشم فعلا که دنبالشه دوجا رفت روزی20تومن میدادن 20تومن روز مزد چیکارمیشه کرد.دیگ واقعا موندم چیکارکنم بی پولی خیلی سخته مخصوصا باردارم باشی.

شما کدوم شهری من اهوازم 

من گیلانم اینجا لباس بچه گرونه لباس سرویس پرسیدم جنسش پنبه ایه155تومن پتو گلبافیا هست 180تومن کوچولو یذره هستش

ایشالا بچت خوش قدم باشه برا شوهر ت یه کار خوب از برکتش جور میشه مطمئن باشید 

انشاالله همه میگن انشالله که قدمش خیربرکت بیاره خسته شدم بخدا،ببخش تو تاپیکت سوال کردم💗😽

من گیلانم اینجا لباس بچه گرونه لباس سرویس پرسیدم جنسش پنبه ایه155تومن پتو گلبافیا هست 180تومن کوچولو ...

عزیزم این پتویی ک من کرفتم ۷۰تا۴_۵سالکی هم اندازشه خبلی هم نرمه اینجا هم همه چی گرونه باید بگردی قیمت مناسب پیدا کنی

من گیلانم اینجا لباس بچه گرونه لباس سرویس پرسیدم جنسش پنبه ایه155تومن پتو گلبافیا هست 180تومن کوچولو ...

لباس سرویس هم اصلا نخر همین تیکه ای بخر منم تیکه ای قیمت کردم۱۲۰بود خیلی تیکه هاش هم بی استفاده بعدم نوزاد تازه ب دنیا اومده زود رشد میکنه لباسی ک براش میگیری تایک ماه بیشتراندازش نیست پس نیاز نیست یه چیز خیلی گرون بخری

عزیزم این پتویی ک من کرفتم ۷۰تا۴_۵سالکی هم اندازشه خبلی هم نرمه اینجا هم همه چی گرونه باید بگردی قیم ...

قیمتش چقد خوبه چقد بزرگه😺