2777
2789

پودر لباسشویی بریز تو آب بزار بجوشه باهاتون بنداز داخلش بعد با مسواک جاهای کثیفشو فرچه بکش عالی میشه

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفروش بنظرم

زشت نیست؟ی حلقه نقره بخرم چند میشه خبرداری حوصله ندارم فردا بگن دست پسرم خالی شد زود حلقشو دراورده

میشه واسه سلامتی و شفاعت بابام صلوات بفرستید حالش اصلا خوب نیست منم دعاتون میکنم❤💋کاربر قدیمی فریا
دوستان من حلقمو بفروشم شدید ب پول نیاز دارم وسایل نوزادمو بگیرم زشته بفروشم 80ماهمه هیچی نخریدم

چیزای واجب واسه نوزاد بگیر فعلا همه چیو باهم نمیخاد بگیری بعد ک دنیا اومد هم کم کم چیزای دیگه رو اضاف کن

دوستان من حلقمو بفروشم شدید ب پول نیاز دارم وسایل نوزادمو بگیرم زشته بفروشم 80ماهمه هیچی نخریدم

نمیشه از کسی قرض بگیری پولای بعد زایمانتو جاش بدی 

یا الان یه سری مهما رو بخر بقیه رو بذار بعد زایمان

خوشبختی نگاه خداست😍دعا میکنم خداوند هرگز چشم از شما برندارد😍😍🌹🌹
زشت نیست؟ی حلقه نقره بخرم چند میشه خبرداری حوصله ندارم فردا بگن دست پسرم خالی شد زود حلقشو دراورده

ن بابا کی میفهمه , نقره بخر ,سیصدتومن , حلقتو بفروش کسی نمیفهمه ک 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیزای واجب واسه نوزاد بگیر فعلا همه چیو باهم نمیخاد بگیری بعد ک دنیا اومد هم کم کم چیزای دیگه رو اضا ...

قصدمم همینه رفتم پرسیدم وسایلای ضروریش 600تومن میشه.

میشه واسه سلامتی و شفاعت بابام صلوات بفرستید حالش اصلا خوب نیست منم دعاتون میکنم❤💋کاربر قدیمی فریا