2777
2789
عنوان

متخصصین قرص اورژانسی یه لحظه واسه من وقت میزارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 30 پست
عوارضش چیه؟؟ من خوردم.. خونریزی ایناش چطوره ؟؟

عوارضش که خیلی زیاده

نهایت سالی دو بار میتونی بخوری

خونریزیش هم مثل پریود معمولی

البته شخص به شخص فرق داره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خانومای عزیزم دوستان خواهش میکنم تورو ب خدا نفری ی حمد و ی صلوات برای نامزد م بفرستید کرونا گرفته حالش خوب نیس زود خوب شه خوندید لایک کنید

اسمشم مهران

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسکگی به زمان تخمک گذاریت داره و این که کی بخوری داره که اینشو من خیلی خوب متوجه نشدم 

چون یه بار دو روز بعدش پریود شدم

یه بار ۱۰ ۱۲ روز بعد ولی سر موقع بقیه پریودام

و این که اونی که دو روز بعدش شدم خونریزیم بیشتر بود

چون هورموناتو بهم میریزه زمانش و مقدارش فرق میکنه. ممکنه پریودت عقب بیفته

بمن دکترم گفت اگه مجبور شدی بخوری، لونژیل نخور چون خیلی عوارض داره

بجاش در اولین فرصت ۲تا اچ دی،۱۲ساعت بعدشم باز ۲تا اچ دی بخور

سلام عزیزم میشه ی سوال بپرسم 

سلام

بفرمایید

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

لطفاً درخواستمو قبول کنین 🥰

عزیزم بنا به دلایلی کلا درخواست دوستی هیچ کس رو قبول نمیکنم 

سوالتونو همین جا بپرسین

عزیزم یادمه انگار شما تیکر بارداری داشتی درسته؟ زایمان کردین بسلامتی؟

اره عزیزم 

الان نزدیک به دوماه میشه که زایمان کردم

سلام استارت عزیز خوبید؟ میشه یه لحظه بیاین تاپیک اخرم؟ ب مرگ خودم هرتعداد بگید پست میکنم اگه بگید ب نیابتتون بدم نیازمند هم ب مرگ خودم هرتعداد بگید میدم ممنون میشم کمک کنید فروش بشن اجرتون باحضرت زینب