2777
2789
عنوان

ازدواج و دانشگاه

246 بازدید | 21 پست

من اول ازدوج کردم الان تصمیم گرفتم درس بخونم چند سال پشت کنکور بودم.ولی خیلی سختمه شوهرما خیلی دست دا م ولی خیلی پشیمونم که چرا اول درس نخوندم.شوهرم فوق لیسانسه و هفت سال ازمن بزرگ تره و سره این اختلاف سنی باز مشکل داریم چون اون درسش تمو شده و من تازه شروع میکنم‌.واحساس میکنم اصلا جوونی نکردم وبی تجرب بودم.کدومتون مثل من بودید ک بعد ازدواج ادام تحصی بدید سختتون نیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا این جور چیزا مشکل حساب میشه

:|

خب درس بخون اگه شرایطش داری  ناراحتی نداره

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خودم درسم تموم شد و کار پیدا کردم بعد ازدواج کردم اما دوستام بودن که ازدواج کرده بودن و هم زمان درسم میخوندن !

مشکلی نداشتن شوهرشونم حمایتشون میکرد

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

من وسط درسم ازدواج كردم سال سوم بودم ولي اصلا مهم نيست اينا احساسات خودته!  يكي از همكلاسي هاي من بود سنش بالا بود بچه داشت خانومش درس خونده بود ليسانس داشت اين تازه شروع كرده بود! زندگي هر كسي يه جور پيش ميره مهم اينه كه متوقف نشي! 

شوهر من چهار ساله فوق لیسانس داره،منم دانشجوی کارشناسی ارشدم.اختلاف سنیمون هم ۶ساله.

ما بخاطر همین درس خوندن،وقتی آشنا شدیم ازدواجمونو به بعده لیسانس من موکول کردیم.

فکرشو بکن من سوم دبیرستان بودم و اون ترم یک ارشد.

به نظرم هیچوقت برای درس خوندن دیر نیست.باید اراده کنی.

استارتر همه چی ب همت خودت بستگی داره بنظرمن حتما برو دانشگاه چون شوهرت تحصیل کردس و شاید خدایی نکرده بعدن ب مشکل ب خوری...اگه یکسال درست و حسابی درس بخونی حتما یه رشته ی خوب قبول میشی شوهرتم بالاخره باید کمک حالت باشه

من هم دانشجوم هم مغازمونو میچرخونم ولی هنوز تو عقدم. 

بنظرم این قضیه رو برای خودت بزرگش نکن و فک نکن مشگل گنده ایه. اگ شرایطشو داری درس بخون خیلی خوبه اما اگ شرایطشو نداری زندگیت واجب تره و اونایی ک درس خوندنم مدرکشون خاک میخوره اخرسر،

درکنار شوهرت هم تجربهای دیگ رو کسب کن هم جوونی کن اما اول یاد بگیر همه شو بتونی باهم مدیریت کنی و واسه ی شوهرتو زندگیت کم نزاری

میشه واسه حال خوب دل هممون ی صلوات بفرستید😊❤