2777
2789

بچه ها مادرشوهر عوضیم داره یکاری میکنه زندگیم بهم بزنه.😢😥😥غرور شوهرمو شکوندن.من و شوهرم عاسق همیم شوهرم رو حرف هیچوقت نه نمیاره

امروز بدجور شوهرمو شکوندن باحرفاشون.زندگیم داره از هم میپاشه.عین جنازه متحرک شدم.هرچی دهنم بود و لیاقتش بود بارش کردم.

خدا لعنتش کنه 😭😭😭

بچه ها

توروخدا برام صلوات بفرستین 😖😖😖😖 😔😔😔

زندگی قصه تلخیست که از آغازش بس که آزرده شدم...چشم به پایانش دارم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیش باد و کم مباد.مادرشوهرِ منم فتنه گرِ

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
منم حسم دقیقاامروزمث توبودبااین تفاوت که وقتی شوهرم گریه هامودیدبهم گف آزادی هرجوردلت خواست وهرچی دل ...

اینکارو نکن،بی احترامی به بزرگتر با هیچ دلیل منطقی و غیر منطقی درست نیست،

مادرشوهرم چون به نیتش نرسید و دید شوهرم حرفشو هیچی حساب نمیاره 

رفت به برادرشوهرم که هشت سال از شوهرم کوچیکتره حرف یادداد.اونم به شوهرم گفته بی غیرتی و خیلی چرندیات دیگه😭😭😭

شوهرم هیچوقت از داداشش حرف نخورده بود خیلیم دوسش داره براهمین براش گرون تموم شد غرورشو له کردن.مادرشوهرمم داره کیف میکنه بین ما دعواانداخته .

خدا همچین مادرای ظالمیو لعنت کنه😢😢😥😥😥

اینکارو نکن،بی احترامی به بزرگتر با هیچ دلیل منطقی و غیر منطقی درست نیست،

احترام براکسیه که خودشم احترامتو نگه داره.امروز هرچی فحش بلد بودم بارش کردم.ازبس داد زدم صدام گرفته.شوهرم هیچوقت جرعت نداشت روحرفم حرف بزنه