2777
2789

واسترس میگیرم .تنهایی تا باحال سوار نشدم همش استرس و ترس دارم .دفعه ده قبول شدم .بنظرتون منم راننده میشم یک روزی 

دوباره به مدت یا آوری مربی بگیر ..همسرت زیاد استرس میده بهت ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ترس نداره که

من گواهینامه ندارم میرونم اماخواهرم مثل شما گواهینامه داره امااصلا نمیتونه برونه

اگ بلدباشی دیگ ترسی نداره عزیزم باهمسرت برو ی خیابون خیلی خلوت ب همسرت بگوپیادع شه خودت برو ی دور بزن بیا چندباری تکرارشه ترست میریزه

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبحای زود که خلوته تنهایی بزن بیرون رانندگی کن، بدون شوهرت برو که کمتر هول کنی، سعی کن اول کار جاهای چالشی نری که اعتماد به نفست از دست ندی

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

بنظرم رانندگی نکنی هم برای خودت خوبه هم سلامت مردم

بار دهم یعنی دیگه افسره گفته خانم بیا این گواهینامه رو بگیر برو پی زندگیت من دیگه نمیکشم😂

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بنظرم رانندگی نکنی هم برای خودت خوبه هم سلامت مردمبار دهم یعنی دیگه افسره گفته خانم بیا این گواهینام ...

این چه حرفیه میزنی آخه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بلدم تقریبا .نه استرس نمیدم انچنان ولی خودم نمیدونم چرا اینطوریم

فرمونو‌محکم میگیری ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

این چه حرفیه میزنی آخه

عزیزم اینهمه تصادف های ساده که از استرس و ترس میاد از این افراد بوجود میاد

خب استعداد ایشون در چیزهای دیگست

زندایی من انقدر تصادف داشت داخل شهر از استرس و بی دقتی که گواهینامش ابطال شد

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اره

همونه شل کن باووو .. ترس به خودت راه نده .ایت الکرسی  بخون .مثل اشپزیه اولش یکم سخته بعد دیگه دستت میاد