2777
2789
عنوان

خانم هایی که شوهراشون دانشگاه درس میدن، میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 44 پست
اگر همه این کارا رو کردم، واقعا دیگه صمیمیتی بین شوهرم و شاگرداش پیش نخواهد آمد؟

قبلش گفتم که بعضی دخترا پررو و بیحیا تشریف دارن اونا میان سمت شوهرت ولی تو اگه شوهرت از هر لحاظ تامین کنی جذب خودت کنی شوهرت دیگه به اونا اهمیتی نمیده 

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اینستا نداره که ولی تو تل و وات گاهی میدن پیام زیاد اهل مجازی نیستا ولی هر وقت زنگ میزنن ناراحت ...

باز خدا روشکر زیاد اهل مجازی نیس ..حق داری والا

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
قبلش گفتم که بعضی دخترا پررو و بیحیا تشریف دارن اونا میان سمت شوهرت ولی تو اگه شوهرت از هر لحاظ تامی ...

حرفتو قبول دارم ولی بازهم نمیشه انتظارنداشت از مردا، اخه وضعیت جامعه و دخترا خیلی داغونتره ک با محبت بشه حلش کرد البته ذات هم بی تاثیر نیس بستگی داره طرفت چجور ادمی باشه اگه به پاکیش یقین داری پس جذب خودت بکن و خیالت راحت باشه

بگذار بگذرد روزهایی که روز مانیست روزگاری روز ما هم می رسد.... 
قبلش گفتم که بعضی دخترا پررو و بیحیا تشریف دارن اونا میان سمت شوهرت ولی تو اگه شوهرت از هر لحاظ تامی ...

خدا کنه اینطور باشه ، البته من شوهرم کم سن نیست، 40 سالشه، ولی بازم هراس دارم

من دوس پسرم استادم بود😁😁😁 و بقیع هنرج هاش هم از من خوشگلترن و خیلی پروتر

باهاشون برنامه طبیعت گردی میزاره و میدونه من نمیتونم بیام

کمی ناراحت میشم ولی برام مهم نیس چون واقعا حسی بهشون نداره

من دوس پسرم استادم بود😁😁😁 و بقیع هنرج هاش هم از من خوشگلترن و خیلی پروتر باهاشون برنامه طبیعت گر ...

افرین

بگذار بگذرد روزهایی که روز مانیست روزگاری روز ما هم می رسد.... 

شاید با یه ماشین رفتن مشکلی نباشه اما هتل چرا مشکل داره.

ما هر وقت رفتیم کنفرانس هم خودمون هم اساتید دانشگاه محل کنفرانس موندیم اصلا هتل و این حرفا نبود.

حتی کنفرانس خارج از کشور

خدا کنه اینطور باشه ، البته من شوهرم کم سن نیست، 40 سالشه، ولی بازم هراس دارم

عزیزم به دلت بد راه نده میگن از هرچی بترسی سرت میاد دور از جونت بخدا توکل کن 

ببین آدم اگه بدذات باشه کاری نمیشه کرد هرجا بره ی گندی میزنه اما اگه ذاتش خوب باشه میشه با محبت و ... نگهش داشت

تازه فقط دانشگاه نیست که عزیزم بیرون پر سده از هرزه ها خدا خودش به دادمون برسه با این وضعیت جامعه

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم 
شاید با یه ماشین رفتن مشکلی نباشه اما هتل چرا مشکل داره. ما هر وقت رفتیم کنفرانس هم خودمون هم اساتی ...

میگه با استادهای اون جا کمی مشکل دارم و خودم میخواستم که از غروب تا آخر شب استاد سرا نباشم، پیشنهاد به شاگردها ندادم، فقط اینو مطرح کردم که من برای اقامت فلان هتل میرم اونا هم گفتن پس ما هم میایم باتون

از کجا متوجه میشی که حسی بهشون داره یا نداره؟

چون درموردشون با هم گپ میزنیم

یکی دوتاشون ک خانم های سن داری هستن حدود 35 سال و خیلی ترگل ورگل کاشف ب عمل اومد ک با دوتت بچه و شوهر دوست پسر و رابطه غیرمشروع داره

و دوست پسرم ب تعهد خیلی حساسه

بقیه هم خب ما دوسال شاگردش بودیم میتونس از بین اون همه ب هرکسی پیشنهاد بده تازه میدونست پسرای کلاس رو من کراش دارن

ما گوشی و پیام هم از هم مخفی نمی‌کنیم میبینم ک باهاشون با اینکه برنامه میکنه برا جشنی یا طبیعت گردی رسمی هس

برا شما هم همینطوره حتما، اون صمیمیتی ک در ارتباطش با شما هس یک درصدش هم با دانشجوهاش نیس ب احتمال زیاد

من فقط یه مورد مثل شما بهم ریختم ک رفته بود تولد دختره همون خانمی ک گفتم اواع مناسبی نداره ک اونم میدونم تو رودربایستی شوهر خانمه مونده بود

ک بعدش ک من اعتراض کردم گفت بیشتر فاصله میگیره

شما هم بنظرم اگه ب همسرتون اعتماد دارید متعهده مضطرب نشید