2777
2789
عنوان

خانم هایی که شوهراشون دانشگاه درس میدن، میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم تو دانشگاه تدریس میکنم و میدونم که محیط دانشگاه و رابطه های استادی و شاگردی چجوریه ؛ بهتون ح ...

شما که دانشگاه تدریس میکنید، به نظرتون این شرایطی که توضیح دادم خاص نیست یا این که ی مسیله کاملا عادیس که بچه ها با استاد برای شرکت تو کنفرانس همسفر بشن؟

منم شوهرم دانشگاه درس میده اصلن دوس ندارم با دانشجوها صمیمی بشه وااای خدا خیلی ...

اخ ..چطور کنار میای ...تواینستا و تلگ هم پیام میدن؟

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
اره دقیقا نمیشه جلوشو گرفت، شما شوهرتون استاد دانشگاه هستن؟ چطوری با این مسئله کنار میشه اومد؟

نه من ازدواج نکردم ولی خودم تدریس میکنم دانشگاه میبینم دخترا چقد حساسن با اساتید مرد همش میگم خدا به داد زناشون برسه. اون بنده خداها استادا اگه کاری هم نخوان بکنن این ورپریده هااا ول نمیکنن اما نگران نباش عزیزم ایشالله شوهر شما اینجور نیست

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی

عزیزم بهتره بهش گیر ندی اصلا به روی خودت نیاری هرچی به مردا بگی حساس میشن لج میکنن 

تو خونه تا میتونی به خودت برس به شوهرت بیشتر محبت کن به خودت جذبش کن ی کاری کن تو رو با دنیا عوض نکنه نزار کمبود محبت داشته باشه 

کلا تا میتونی مهارتهای زندگی یاد بگیر و مهارتت بالا ببر

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم 
ماشین جا نیست، خودش هم میگه تو هم بیا، احساس میکنم چون جا نیست میگه بیا وگر نه نمیگفت

با ماشين خودتون بريد دانشجوها هم جدا برن

منو و مامان و بابا اين ٩ماه رو با آرامش و سلامتي سپري كنيم🥰
عزیزم بهتره بهش گیر ندی اصلا به روی خودت نیاری هرچی به مردا بگی حساس میشن لج میکنن    تو ...

اگر همه این کارا رو کردم، واقعا دیگه صمیمیتی بین شوهرم و شاگرداش پیش نخواهد آمد؟

اخ ..چطور کنار میای ...تواینستا و تلگ هم پیام میدن؟

اره اینستا نداره که ولی تو تل و وات گاهی میدن پیام زیاد اهل مجازی نیستا ولی هر وقت زنگ میزنن ناراحت میشم خیلیا 

بگذار بگذرد روزهایی که روز مانیست روزگاری روز ما هم می رسد.... 
دانشگاه دولتی هستن همیرتون؟ یا آزاد؟

حتما با قایقم شده برو

براهر دوشماره نمیزارم بره الخصوص۲

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه