meliiiiiiika مدیر استارتر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 188 عنوان تورو خدا بیاید کمک 174 بازدید | 13 پست وای تموم پاهام ترک ترک قرمز رنگ شده چی کنم تورو خدا راهی که قطعی جواب بده سراغ دارید بگید 1398/05/29 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sshiva عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 4104 وازلین بزن بذار تو کیسه شب تا صبح بمونه شاید بهتر بشه. دلیلش چیه؟
patience عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 5803 کرم ضد ترک بدن درماسیف با ویتامین Eالوئورا ترکیب کن روزی یک بار به تمام ترکها بزن.اگر قرمزه رفع میشه من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇 تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
aghaykhas عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 3501 برین کنار دهقان فداکار اومممدددد زورو اسپایدر من چشاش. داستانیه واس خودش💓💓💓
بانوی،احساس عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1508 کرم جی بزن بزار تو پلاستیک بخواب در جهــان هستـے ،دقیقا همونجـا ڪہ نشستے :یادبگیـر و با اینـ عقیدهـ رشد و تلقے کنـ کـہ *انســــــــان* واقعے باشے ،انسان واقعے بودنـ بہ اینـ معنا نیستــ ڪہ چـادر مشکے سر کنے ،تسبیحـ بگیرے دستتـ و توجامعہ خودتو بہ دیگرانـ اثباتـ کنے ، سحر و شامـ درپیشگاہ الله خمـ و راستـ بشے درصورتے ڪہ معانیشو مورد توجہ قرار ندادے و درڪش براتـ سخت باشہ •••• انسانـ واقعے یعنے :اینقد وجدانـ داشتہ باشے تادلیو نشکنے ، غیبتـ همـ جنستو نکنے ، تهمتـ ناروا نزنے ، قضاوتـ بیجا نکنے ، شبانہ روز زندگیتو بہ دخالتـ درزندگے دیگران نگذرونے ، زشت روی ، خوشگل روی ،کوتاه و بلندے ، ثروتمند، فقیرے را دیدے بہ تمسخر نگیرے ، دل مظلومیو شاد کنے ،باطنـ و ظاهرتـ یکے باشہ ، کار خیرے میکنے همجا جـــار نزنے ، بخششـ اونمـ بخاطر خدا داشتہ باۺے ، حسدورزے نکنے، بخاطر حرفـ مردمـ زندگے نکنے و....خلاصہ شبـ کہ سرتو میزارے روے بالشتـ راضے باشے ازخودتو وجدانتـ √آره انسانـ واقعے بودنـ یعنے خــدا ازتـ راضے باشہ و خنده رو بہ لباے امامـ زمانمونـ بیارے ❤❤❤
patience عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 5803 ترکه یا رگ ؟ من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇 تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
28النا عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 913 ژل ترک پای دپی هم برا من اثر کرد پاهاتو بشور خشک کن بزن خوب ماساژ بده تا چندین بار کلام خدا👈وای بر هر عیب جوی هرزه زبان
patience عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 5803 ترک قرمز همون کاری که بهت گفتم بکن اگرم میدونی خیلی وقته اینجوریه یا لیزر یا درماپین درمانشه من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇 تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
meliiiiiiika مدیر استارتر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 188 وازلین بزن بذار تو کیسه شب تا صبح بمونه شاید بهتر بشه. دلیلش چیه؟ از چاقی
دختررویایی_ها عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 9926 گلم چراقسم میدی گناهه؟ باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂
meliiiiiiika مدیر استارتر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 188 کرم جی بزن بزار تو پلاستیک بخواب عزیزم منظورم ترک های روی ران پامه که قرمز رنگه